A Kingdom Hearts 3 frissítése: A Kingdom Hearts 3 jelenleg a Square Enixnél készül, és várhatóan valamikor jövőre debütál. Noha óriási az izgalom egy nagy presztízsű franchise közelgő harmadik folytatása miatt, ott van az a félelem is, ahol a Square Enix megtörheti.

A rajongók nagyon izgatják a Kingdom Hearts 3-at, és észrevettünk egy közös változót, amely reményeik szerint nem lesz benne a Kingdom Hearts 3-ban. Kezdetben sem a Marvel, sem a Star Wars nem játszhat szerepet a franchise-ban. Mindkét világ olyan hatalmas önmagában, hogy mindent elrontana, ha a Kingdom Hearts 3 részévé válna.

Aztán ott van a Pixar, ami nagyszerű, de nem szabad túlzásba vinni. A Square Enixnek a minimálisra kell csökkentenie a Pixar világokat. A DLC-k nem lehetnek fizetősek, és kis kiegészítőket tartalmaznak, nem pedig a játék fontos részét.Ami a játékmenetet illeti, a Kingdom Hearts 3 nem lehet kísérleti jellegű. Ennek megfelelően a rajongók azt remélik, hogy a hagyományos játékmenet érintetlen marad, és nem fejlődik túl sokat. Az is jó, hogy egy másik karaktert eljátszanak, de a rajongók attól tartanak, hogy minden egyes karakter szintjén meg kell csiszolniuk, ahelyett, hogy összességében feljebb lépnének.

A játék egyik vonzó kiegészítője a Frozen karakterek hozzáadása. Több pletyka is napvilágot látott a Frozen last 2013 című film áttörése után, nem meglepő, hogy a játék harmadik részéhez is hozzáadhatnak bizonyos karaktereket. A Disney vagy a Square Enix azonban nem adott ki hivatalos nyilatkozatot arról, hogy a Frozen szerepelni fog-e.

Végül és a legfontosabb a játék vége. A Kingdom Hearts 3 szorosan kapcsolódik Lord Xenahort végéhez. A rajongók attól tartanak, hogy a vége nem kielégítő. A Square Enixnek csak annyit kell tennie, hogy a vége szép és tiszta legyen.

Ha mindezen félelmek nem valósulnak meg a Kingdom Hearts 3-ban, a rajongók biztosak abban, hogy remekül fogják élvezni a játékot. Reméljük, még nem késő, hogy a Square Enix áttekintse a rajongók véleményét.