A KBS 2TV a 'Május ifjúsága' közelgő debütálására készül, a 'Sweet Home' sztárjával, Lee Do Hyunnal a főszerepben.

A műsorszolgáltató hálózat ugratta a rajongóit az első állóképek, amelyeken a 25 éves színész látható ahogy átváltozott kiváló orvostanhallgatóvá, Hwang Hee Tae-vé.

A nemrég bemutatott állóképekben a '18 Again' sztárja játékos arckifejezésével a karakter vidámságát árasztja élete váratlan eseményei ellenére.'Május ifjúsága' szereplők és premier

Még decemberben, A KBS 2TV megerősítette, hogy Lee Do Hyun vezetné a soron következő raz 1980-as években játszódó etro-romantikus dráma.

A színészen kívül a hálózat bejelentette a főszereplők listáját, köztük Lee Sang Yi-t, Geum Sae Rok-ot és a 'Sweet Home' társsztárját, Go Min Si-t.

A Youth of May élén Song Min Yeop áll, aki a 2019-es Doctor Prisoner drámát is rendezte, és a premier jövő májusban várható.

A romantikus dráma a Gwangju-felkelés zűrzavaros időszakában játszódik.Hwang Hee Tae, egy könnyed orvostanhallgató történetét követi, aki Gwangju vidékén nőtt fel.

Szellemével és intelligenciájával igyekszik elszakadni a neveltetésének sztereotípiáitól, és bekerül a tekintélyes Szöuli Nemzeti Egyetemi Orvostudományi Főiskolára, ahol osztálya csúcsának számít.

Ott találkozott egy harmadéves ápolónővel, Kim Myung Hee-vel, akit Go Min Si alakított.

Akárcsak Hwang Hee Tae, Myung Hee is sok nehézségen ment keresztül az életben, de nem hajlandó megbotlani, és továbbra is küzd álmaiért.

A duó mellett Geum Sae Rok és Lee Sang Yi testvérpárt, Lee Soo-Ryeont és Lee Soo Chant alakítja, akik ellentétes személyiségek.

Lee Soo Chan a legidősebb, és ő viseli a családi vállalkozásuk felelősségét; másrészt bátyja, Lee Soo Ryeon boldog jogi hallgató.

OLVASS TOVÁBB: Lee Do Hyunt érzelmekkel tölti el a „Sweet Home” sorozat folyamatos sikere

A „Május ifjúsága” szereplők részt vesznek az első forgatókönyv-olvasáson

A KBS 2TV a hivatalos fotókat a nap folyamán tette közzéa 'Május ifjúsága' első forgatókönyv-olvasásaaz egész csapat jelen volt, köztük a főszereplő Lee Do Hyun, Lee Sang Yi, Go Min Si, Geum Sae Rok, Uhm Hyo Seop, Oh Man Seok, Kim Won Hae, Hwang Young Hee és Shim Yi Young.

A szereplőkön kívül Song Min Yeob rendező és Lee Kang forgatókönyvíró is az asztalnál volt felolvasva.

Akkoriban a Doktor Prisoner rendezője elárulta, hogy a készülő melodráma „megragadja azokat a szerelmi és ifjúsági történeteket”, amelyeket a műfaj képviselni próbál.

Emellett azt is szerette volna, hogy a sorozat sikeresen lezáruljon, és mindenki biztonsága legyen.

'Minden másnál jobban remélem, hogy biztonságosan befejezhetjük a lövöldözést anélkül, hogy bárki megsérülne.' ő mondta.

Ami az írót, Lee Kangot illeti, megosztotta, hogy a színészek között tagadhatatlan a kémia, amely minden szereplőnek igazságot adott.

Sőt, azt is megemlítette, hogyan találta ki a történetszálat, mondván: „Amikor forgatókönyvet írok, azzal a gondolattal ülök le, hogy levelet írok. Úgy érzem, most megkaptam a választ ezekre a levelekre.

ELLENŐRIZZE IS: Song Kang azt mondta, hogy újra együtt akar dolgozni Lee Do Hyunnal egy másik projektben

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Flores