A JTBC által hozott Itaewon Class koreai drámasorozat továbbra is magas nézettségű. A legutóbbi pénteki epizódok izgalmasak voltak. A Nielsen Korea szerint a dráma országszerte 13,965 százalékos nézettséget ért el. Park Seo Joon és Kim Da Mi örül annak, ahogy a közönség reagált a sorozatra.

Az Itaewon Class legfrissebb jelentése szerint a nagy sikerű koreai dráma előkelő helyen áll a JTBC-ben, még a korábbi 12,562 százalékos rekordot is megdönti. Mi volt az, ami miatt a műsor továbbra is előkelő helyen maradt a többi sorozat között? Park Seo Joon szerint a sztori tartalma és az egyes színészek által megformált nagyszerű karakterek miatt jól szerepelt a show.

Minden színész minden jelenetet tele érzelmekkel és bájjal varázsolt. A tavaly január 31-én bemutatott műsor egy fiatal férfi körül forog, aki börtönben ült egy kisebb bűncselekmény miatt, amelyet azért követett el, hogy megbosszulja apja halálát. Korai éveiben találkozott Jang Dae Hee vezérigazgató fiával (akit Yoo Jae Myung alakít), ez az incidens elvette apja életét. A zűrzavar miatt Park Sae Ro Yi (akit Park Seo Joon alakít) börtönbe került.A megpróbáltatások erőssé és elszánttá tették. Mire Park Sae Ro Yi (akit Park Seo Joon alakít) kiengedték a börtönből, édes bosszújának kezdete volt. Hét évig nagyon keményen dolgozott, a szerencse mellette állt, hogy kocsmát nyitott és üzemeltetett Szöul híres turistavárosában, Itaewonban. Park Sae Ro Yi (akit Park Seo Joon alakít) utazása az üzlet győztesévé tétele az oldalsó nyüzsgés közepette. A koreai dráma fénypontja Park Sae Ro Yi (akit Park Seo Joon alakít).

Keményen törekszik arra, hogy leküzdje Jang Dae Hee vezérigazgatót (akit Yoo Jae Myung alakít), egy gazdag, nagy élelmiszeripari vállalatot. Park Sae Ro Yi (akit Park Seo Joon alakít) keményen küzd azért, hogy sikeres legyen vállalkozása. Célja, hogy legyőzze a Jang Dae Hee vezérigazgatót (akit Yoo Jae Myung alakít), a Jangga Corporation egyetlen tulajdonosát. Az, hogy a történet hogyan bontakozik ki az élet minden szereplőjével, vonzóbbá tette a nézők számára. A legújabb 10. rész izgalmas, hiszen Park Sae Ro Yi (akit Park Seo Joon alakít) az egyik részvényes.

A nagyvállalat részeként, és közgyűlést próbál tartani. Egy ilyen jelenet határozza meg Jang Dae Hee elnökségét (akit Yoo Jae Myung alakít). Ez a keresztút arra készteti az elnököt, hogy eldöntse, melyiket mentse meg a saját vagy a fia házasságát.

Az Itaewon Class a JTBC alatt látható, és a Netflixen is sugározzák. A sorozat Jo Gwang-Jin azonos nevű webképregényének adaptációja. Az említett K-dráma sorozat forgatókönyvírója is. A webképregény 2016 decemberétől 2018 júliusáig jelent meg a Showbox terjesztésében. 16 epizódból áll, amelyekben a sorozat 2020 márciusában ér véget.