Az évszázadok során Japánnak és Koreának voltak konfliktusai, amelyek az 1910-es megoldatlan háborúból fakadtak. De a viták ellenére a koreai drámák nem mulasztották el szórakoztatni a szomszédos ország polgárait, mint például a „Téli szonáta” népszerűsége, amely a Yont okozta. -sama szindróma.

És most, a Crash Landing On You vezető embere, Hyun Bin valószínűleg feltámasztotta ezt a szindrómát.

A Netflix és a tvN nagy sikerű dráma népszerűségét bizonyítja, hogy Toshimitsu Motegi japán külügyminiszter bevallotta, hogy megnézte a „Crash Landing On You” sorozat összes epizódját! Ezt Takao Yamada speciális szerkesztő ismertette az egyik japán Mainichi újságban augusztus 10-én.Jelenleg Mr. Yamada már megnézte a sorozat 3. részét.Ráadásul a szerkesztő rovatában kifejtette, mennyire csodálta a drámát, „Amint a dráma bemutatta, egy észak-koreai katona és egy dél-koreai üzletasszony romantikus vígjátéki oldala vadonatúj. A dráma az élet létezését mutatja be Észak-Koreában.

A Netflix Japan számolt be róla, hogy az összesített ranglistán az első helyen szerepel Kim Soo Hyun 'It's Okay To Not Be Okay' című műsora, míg a 'Crash Landing On You' a második helyen végzett. Egy másik dráma a legjobb nézési listán az 'Itaewon Class', Park Seo Joon főszereplésével. Jelen pillanatban a „Crash Landing On You” továbbra is a második helyen áll.

Miközben a „Crash Landing On You” című dráma megjelenik a kis képernyőn, a főszereplő Hyun Bin az egyik legtöbbet emlegetett színész Japánban, így számos hír- és közösségi médiafelületükön népszerűvé vált.

A Hyun Bin szerepel az Aera nevű japán hetilapban, amely cikkeket írt Hyun Bin korábbi drámáiról, a „Secret Garden” és a „Hyde Jekyll, Me” (Titkos kert) és a „Hyde Jekyll, Me” részletezéséről. Egy másik kiadványban Hyun Bin szerepelt a Shukanasahi Magazine júniusi kiadásában.

A Koreai Kulturális Központ igazgatója, Hwang Sung Woon úr megjegyezte: „Az Észak-Koreában játszó „Crash Landing On You” dráma cselekménye és sztorija új Japánban. A japánok csodálták a határokon átívelő változatlan szeretetet. A férfi főszereplő karakterében hasonló ahhoz, hogy szerelmük milyen nagy, mint a „Goblin” és a „Téli szonáta”-ban, amelyekről a japán nézők is jó kritikákat kaptak.

Hwang megosztotta, „A dráma karakterében Hyun Bin megmutatta, milyen erős akaratú, ugyanakkor kedvességet tanúsított a nők iránt, és megolvasztotta a nézők szívét. Bár a dráma időnként visszaesett a listán, népszerűsége továbbra is fennáll.

Bae Yong Joon színész szerepelt a 2003-as nagy sikerű „Winter Sonata” című drámában, amely a koreai hullámot vezette, és létrehozta a „Yon-sama” szindrómát. A változatlan szerelmet hordozó drámában szereplő karaktere nagy sikert aratott a japán nők körében. Most kiderül, hogy Hyun Bin esetében ez történik, miközben népszerűsége az egekbe szökött.