A Grimm 4. évadának október 24-i premierjével a hírek szerint új szereplők csatlakoznak David Guintolihoz, Silas Weir Mitchellhez, Russell Hornsbyhez és Sasha Roizhoz. Keresztény ma .

Theresa 'Trubel' Rubel, akit az előző évadban a problémás Grimmként mutattak be, akit Nick Burkhardt (Guintoli) fogadott, addig is segíteni fog Nicknek 'látni' Wesenst, amióta Adalind Shade (Claire Coffee) becsapta őt, hogy elveszítse a dolgait. Grimm erők.

Alapján ügyvezető producer, David Greenwalt , Nick nemcsak képességei elvesztésétől fog szenvedni, hanem identitásválsággal is meg kell küzdenie.Ezúttal azonban Nicknek több epizódban is szembe kell néznie a problémával a „Grimm” 4. évadában. A rajongóknak azonban nem kell aggódniuk; nem váltja fel másik Grimm. Nick visszakapja az erejét... végül.

'Ez tovább fog menni, mint a zombi-dolog' - osztotta meg az EP. – De nem csak a végtelenségig. Elég hosszú ahhoz, hogy valóban kifejtse a körülötte lévő problémákat.

A Christian Today arról számolt be, hogy a rajongók valami nagy eseményre számíthatnak az NBC show premier epizódjában.

A Franklin és Bash színésznője, Toni Trucks csatlakozik a természetfeletti detektívsorozathoz, mint a kemény helyettes Janelle Farris.

A Christian Today szerint Farris helyettes Nick segítségét fogja kérni egy gyanús autópálya-bûncselekmény megoldásában. Ezek a bűncselekmények egy raktártulajdonoshoz (Erick Avari, a Warehouse 13-ból) kapcsolódnak majd, akiről Nick valószínűleg azt gyanítja, hogy nem teljesen ember.

A korábbi munkákkal ellentétben azonban ez megbántja Nicket. Grimm-ereje megszűntével kénytelen lesz úgy dolgozni, mint egy rendes zsaru. Trubelre kell hagyatkoznia, hogy kiderítse, mely gyanúsítottak Wesenek, és melyek közönséges emberek.

Az NBC korábban bemutatta az új Weseneket, akikkel Nick és barátai találkozni fognak, köztük egy polipszerű szörnyeteget, amely elrabolja áldozatai emlékeit.

A „Grimm” 4. évadának első „Thanks to Memories” című epizódjával valószínűleg a polipszerű Wesen lesz az első szörnyeteg, akivel a rajongók találkoznak ebben az évadban.