A film Gambit új fejleményét mutatták be, amikor Channing Tatum az eredettörténetről és az X-men rajongók kedvencének jelmezéről beszél.

Screenrant interjút készített Channing Tatummal, valamint a 22 Jump Street egyik sztárjával, Jonah Hill-lel, amikor kifejezte vágyát Gambit szerepére a filmben.

„Bármit megtennék, hogy szerepeljek ezekben a filmekben. Úgy értem, szeretem a Marvel világát és azt, amit igazi márkaként hoztak létre, és valahogy megváltoztatták az iparág arculatát. Bármiben benne lennék, amit feltesznek, különösen a Gambitban.Tatum további csodálatát fejezi ki a John Carter sztárja, Taylor Kitsch iránt, aki először vállalta el Remy LeBeau szerepét az X-Men Origins: Wolverine című filmben. Később elmagyarázza, milyen jelmez lesz Gambit a filmben.

– Valóban arról ismert, hogy van egy fejfedője, amit ki kell találnod.

Jonah Hill megemlíti, hogy a karakterek bőrdzsekije is jelen lesz a filmben, Tatum pedig figyelmezteti a képregényrajongókat, hogy ne számítsanak a Ragin' Cajunra teljes jelmezben, amikor bemutatják a spin off-ban, mert úgy érezte, ennek semmi értelme.

'Lassan bele kell masszíroznia egy olyan világba, amelyben hisz, és ez őszinte ahhoz, hogy mi volt a karakter tulajdona és története... Az emberek ismerik és szeretik ezt a karaktert, ezért őszintének kell lenni ahhoz, hogy mi volt az a képregényekben, és valamit adnod kell nekik, amiben hisznek, és amit nem várnak el. És így, ez egy nagyon kényes vonal, amelyen járni kell, és csak időt szánunk rá, és kitaláljuk.

Az interjú teljes menetét az alábbi videóban tekintheti meg.

Mindeközben Tatum korábban említette, hogy meg akarta csinálni a Gambit spin-offot, mielőtt csatlakozna az X-Men film franchise-hoz.

Az MTV News beszámol Tatum karakterének fejlődéséről a franchise-ban.

„Kreatív szempontból kezdünk előre törni. Nyilván nincs ráírva semmi. Most tényleg csak beszélgetések és álmok vannak. A Marvel-világ gépezete annyira hatalmas, hogy szó szerint olyan, mintha hegyet másznék, megcsinálnának egy ilyen filmet, és az összes hozzá tartozó darabot, de elég hangosan hangoztattam, hogy a Gambit része akarok lenni. nagyon sokáig. Furcsa, csípős pillanat, amikor még beszélgetünk is.

Az X-Men producerei, Lauren Donner és Simon Kinberg örömmel hallották Tatum lelkesedését Gambit szerepe iránt az X-Men filmekben, bár az utóbbi időben semmi sem hivatalos.

„Először is beszéltünk arról, hogy önálló, és valójában csak egy kicsit próbálja megváltoztatni a „hős, szuperhős filmet”, mert a Gambit valójában nem a te sztereotip „hős” hősöd. Ő egy tolvaj. Sétál a szürkén. Remélem, tudunk változtatni rajta egy kicsit, és végül a többire tollasítjuk.

Channing Tatum jó választás lesz Gambit szerepére az X-Men film franchise-ban? Hallgassa meg a megjegyzéseit itt!