Új frissítések jelentek meg a Bungie hamarosan megjelenő Destiny videojátékából.

Úgy tűnik, hogy a Destiny PC-s verziójának megjelenési dátuma kiszivárgott az interneten.A Cyberland játékoldal arról számolt be, hogy egy állítólagos NEOGAF-felhasználó képeket tett közzé a Destiny PC-s verziójáról a Steam adatbázisban. A Destiny PC steam adatbázis bejegyzése szerint a Destiny PC megjelenési dátuma feltételesen 2015 márciusa.

A Polygon korábban arról számolt be, hogy az Activision vezérigazgatója, Erik Hirshberg elismerte, hogy azt akarták, hogy a Destiny bekerüljön a PC-be.„Ez [jól illeszkedik], és erről beszélünk, és nagyon alaposan megvizsgáljuk, és nyilvánvalóan sok értelme van a műfajhoz és a játék típusához képest. Ismétlem, nincsenek bejelentések, de ez egy olyan téma, amiről komoly vita folyik. És azt kérdezted, hogyan kezeljük a sok platform fejlesztésének bonyolultságát, mit szólnál még egyhez?

„Tudod, a PC-n való fejlesztés egészen más állat, mint a konzolokra való fejlesztés, ezért csak azt akarjuk, hogy az egyik lábunkat a másik elé tegyük, és jól csináljuk, és hogy a lehető legjobb minőségű legyen. De nyilván ugyanazt látom a természetes illeszkedésnél is.

Eközben Bungie kapott néhány pozitív eredményt és visszajelzést a Destiny béta tesztjéből.

A playstationlifestyle.net jelentései szerint Hirshberg azt állította, hogy a béta teszt sikeres volt, és a visszajelzések szinte általánosan pozitívak voltak, és minden bizonnyal nagyon sikeres béta volt, mind kreatív, mind technológiai szempontból.

Ennek eredményeként a Bungie most néhány finomításon dolgozik, hogy jobbá tegye a játékot a szeptember 9-i megjelenés előtt.

'Ahogy gondolhatnád, sokat tanultunk abból, hogy figyeltük a játékosokat a játékban, és hallottuk a visszajelzéseiket, és a Bungie most finomításokat végez, hogy optimalizálja a játékot, és valójában ezt tették az alfa után is, szóval ez így lesz, azt hiszem. , egy folyamatban lévő folyamat a jobb élmény érdekében, és semmi sem fontosabb számunkra vagy a Bungie számára, mint nagyszerű élményt nyújtani közösségünknek, és a béta minden bizonnyal segített ebben. De ezeket finomításoknak és nem jelentős változtatásoknak írnám le, mivel a játék alapjait nagyon erősnek láttuk.

Arra a kérdésre, hogy hány olyan nagy játék, mint a Destiny és a Call of Duty: Advanced Warfare képes egész évben kielégíteni a keresletet a játékiparban. A Hirshberg azt válaszolta.

„Azt illetően, hogy mennyi játékot tud támogatni az iparág, és különösen az első személyű akcióműfajt, azt hiszem, a múltban láthattuk, hogy az első személyű akcióműfaj általában véve vonzó egynél több kasszasikerhez. Vannak más jól teljesítő játékosok is ebben a műfajban, és ez soha nem akadályozta meg a Call of Duty-t abban, hogy hihetetlen eredményeket produkáljon. Tehát úgy gondoljuk, hogy egynél több kasszasiker slágernek van helye, és csak kettőt szeretnénk elérni.'

„Ezzel együtt úgy gondoljuk, hogy a játékok nagyon különböznek egymástól. A Call of Duty, mint tudod, egy kavicsos, hiteles katonai lövöldözős játék, a Destiny pedig egy távoli jövőbeli sci-fi akció-kalandjáték, sok RPG-jellemzővel. Valójában tehát, ha megnézzük azokat az embereket, akik részt vettek a Destiny béta verziójában, valójában azt gondoljuk, hogy a Destiny képes nemcsak az első személyű akciórajongókat megszólítani, hanem új rajongókat is bevonni portfóliónkba, mivel a játék is vonzó. az RPG és az akció-kalandjátékok rajongóinak. Tehát a net-net, a válasz az, hogy hisszük, hogy az ipar mindkettőt támogatni tudja, és támogatni is fogja, és azt hiszem, a történelem azt mutatta, hogy valahányszor a kiadók áttörést jelentő, nagyszerű tartalommal mutatkoztak be, nagyszerű élményekkel a rajongók számára, akkor hajlamosak voltak piacot találni. '

A Destiny szeptember 9-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.