A Tygától való elszakadással a háta mögött Blac Chyna megmutatta, hogyan halad tovább, miközben megjelenik egy lélegzetelállító videóban a pletykák szerint új pasijával, Future-rel.

A 27 éves modell és egykori sztriptíztáncosnő szexi jeleneteket oszt meg a hip-hop előadóval, aki Ciara volt szépsége a Future „Rich Sex” című videoklipjében.

Blac Chyna, aki tavaly szakított most 26 éves Tygával, megmutatta exének, hogy mi hiányzott neki abban a szexi videóban, amely állítólag az új barátnőjével, Kylie Jennerrel készült 'Stimulated' videójának utánzata volt.'Tyga most megveti a babája anyját, mert rohadt jól tudja, hogy nem véletlen, hogy ő és a barátja a születésnapján kiadták a macska 'Rich Sex' című videójukat' - mondta egy forrás. A hollywoodi élet.

– Ez csak egy pofon Tygának. Bemocskolta. Igazi koszos. Rossz az ízlése, és azt hitte, Chynának van egy csepp illemtudása is. De most elvesztette azt a csekély tiszteletet, amit iránta érzett.

Tyga állítólag mérges volt a kismamára, ami állítólag boldoggá tette a 18 éves Kylie Jennert.

A reality-sztár úgy gondolja, Blac Chyna végleg kikerült kapcsolatuk képéből.

'Kitörölte a telefonszámát a telefonjáról, és az éjszakája hátralévő részében jól fogja érezni magát a partiján, és megpróbál nem gondolni arra, hogy a baba anyja mennyire tiszteletlen' - tette hozzá a bennfentes.

-tól származó jelentés szerint International Business Times , A Future „Rich Sex” videója Blac Chynával, aki elegáns csipkemelltartót és szoknyát viselt. A hip-hop előadót ezután észrevették, amint a modell teste köré fonta a kezét, ami azt a feltételezést váltotta ki, hogy kettőjüknek nincs képernyőn kívüli kémiája.

Nemrég Blac Chyna randevúzási pletykákat robbantott ki a rapperrel, miután felfedett egy tetoválást a kezén, amely Future nevét írja.

Blac Chyna és Tyga három évnyi kapcsolat után tavaly szakítottak. Társszülei kétéves kisfiuknak, Kairó királynak.

Szakításuk után a „Rack City” rapper randevúzni kezdett a „Keeping Up with the Kardashians” sztárjával, Kylie Jennerrel.