Augusztus 16-án a KBS2 új, romantikus vígjátéka, a „Rendőregyetem” (más néven „Rendőrosztály” vagy „Rendőrakadémia”) új állóképeket adott ki, amelyeken a főszereplő B1A4 Jinyoung látható.

Az új állóképek azután keltették fel a rajongók figyelmét, hogy az Országos Rendőregyetem hallgatóit kemény túlélési tréningen látták.

A „Rendőregyetem” főszereplője az „Along with the Gods: The Two Worlds” színész, Cha Tae Hyun, a B1A4 tagja és Jinyoung színész, valamint az f(x) tag és színésznő, Krystal Jung.Jinyoung kemény túlélési tréninggel néz szembe a „Rendőregyetem” 3. epizódjában, spoilerekkel

A drámában Jinyoung Kang Seon Ho, egy korábbi hacker szerepét játssza, akinek nincsenek álmai. Az élete megváltozott, miután megismerkedett Oh Kang Hee-vel, akit Krystal alakít, egy dzsúdólány, aki bármit megtesz az életében, amit csak akar, megbánás nélkül.

Kang Seon Ho ekkor arról álmodozott, hogy tiszteletreméltó rendőrtiszt lesz, és mindent megtesz ennek érdekében.

(Fotó: KBS)

Az előző epizódban Kang Seon Ho (Jiyoung) beiratkozott a Koreai Nemzeti Rendőregyetemre elsőéves diáktársaival, Oh Kang Hee-vel (Krystal), Park Min Kyu-val (Chu Young Woo), No Beom Tae-vel (Lee Dal) és Jo Joonnal. Wook (Yoo Youngjae).

Megdöbbentette, hogy Yoo Dong Man (Cha Tae Hyun), a nyomozó, akivel még hackerként találkozott, most az új professzora.

Mini találkozójuk az egyetemen nem sikerült jól, és nehezen tudott lépést tartani a rendőrképzéssel, hozzátéve, hogy Yoo Dong Man tovább nehezíti az életét az egyetemen.

HA HIÁNYOLTÁL: A „Rendőregyetem” 3. epizódjának spoilerje: Cha Tae Hyun és Hong Soo Hyun édes romantikát készítenek a Judo Arénában

Nem lett jobb, amikor Kang Seon Ho-t választották a harmadik egység vezetőjének, akinek képességei közepesek voltak a többi egységhez képest.

(Fotó: KBS)

Az újonnan kiadott állóképeken Kang Seon Ho és elsős diáktársai a pokolszerű túlélési kiképzéssel néznek szembe katonai felszereléssel, például sisakokkal és fegyverekkel.

Park Min Kyu (Chu Young Woo) kiáradó karizmájával és bravúrjával vezeti csapatát. Másrészt, Kang Seon Ho (Jiyoung) egysége elveszettnek és szorongónak tűnik, ahogy belép az edzés poklába.

(Fotó: KBS)

Az aggódó Kang Seon Ho tudja, hogy még nem érdemelte ki egysége bizalmát és tiszteletét. Ezzel az egységüket az a veszély fenyegeti, hogy teljesen kikerülnek a felvételi képesítésből.

Kang Seon Ho és egysége kérdéseket és kíváncsiságot vet fel azzal kapcsolatban, hogy átjutnak-e az előttük álló akadályon vagy sem.

(Fotó: KBS)

TALÁN TETSZENE: Az MBC új drámája, a „The Veil” új fekete-fehér posztert jelentet meg Namgoong Min karizmájával

A „Rendőregyetem” produkciós csapata megosztotta, hogy a dél-koreai rendőregyetemek heves és kemény képzését a következő epizódban mutatják be. Hozzátették: 'Kérjük, várja a váratlan pillanatokat, amelyek meg fognak történni az új epizódban.'

Cha Tae Hyun, Jinyoung és Krystal szinkronizálnak szereplőikkel a „Rendőregyetemen”

Yoo Dong Man, Kang Seon Ho és Oh Kang Hee három egymással szembenálló és sokszínű karakter, nagyszerű, de valahogy hibás személyiségekkel. De a három karakterben van egy közös vonás, az elszántság.

Mindegyiküknek megvannak a céljai, amelyeket nagyon szeretne elérni, és ez az, ami különlegessé teszi a karakterüket.

(Fotó: KBS)

A „Rendőregyetem” kulisszák mögötti fotóin a három főszereplő elszántságot és lelkesedést mutat, miközben a forgatásra készülnek és gyakorolják a vonalakat.

Az egyik fotón Jinyoung megbeszél valamit a drámával a rendezővel, miközben Krystal elegáns és lányszerető hangulatot áraszt, miközben a dzsúdós akciójelenetére készül.

(Fotó: KBS)

AKÁR EZ IS TETSZHET: „Mert ez az első életem” szereplők frissítése 2021-ben: Íme az új drámák, ahol megnézheti Lee Min Ki-t, Jung So Min-t és még sok mást

Bár a színészek komolynak tűnnek a díszletben, a forgatási helyszínen kellemes a hangulat. Amikor hárman nem forgatják a jeleneteiket, Cha Tae Hyun, Jinyoung és Krystal játékosan pózolnak a kamera előtt a legragyogóbb és legmelegebb mosolyukkal.

(Fotó: KBS)

„Rendőregyetem” Szinopszis és adás

A „Rendőregyetem” című dráma a Nemzeti Rendőregyetem hallgatóinak és oktatóinak mindennapi életének történeteit mutatja be, miközben Yoo Dong Man (Cha Tae Hyun) professzor tanítványaival, Kang Seon Ho-val (Jiyoung) és Oh Kang Hee-vel (Krystal) áll össze. kizárólagos vizsgálat.

(Fotó: KBS dráma)

ÉRDEKELHET, HOGY:Shin Min Ah és Kim Seon Ho megosztják gondolataikat egymás szereplőiről a hamarosan megjelenő „Hometown Cha-cha-cha” drámában

Az új drámasorozatban Yoo Kwan Mo rendező és Moon Min Jung forgatókönyvíró dolgozott együtt. A „Rendőregyetem” producere a KBS Drama Production.

A „Rendőregyetem” minden hétfőn és kedden 21:30-kor kerül műsorra. KST a KBS2-n. A VIU-ban is elérhető nemzetközi streaminghez.

Az új KBS2 dráma harmadik epizódja a tervek szerint augusztus 16-án kerül adásba.

Kövesse a KDramastars oldalt további Kdrama, KMovie és hírességekkel kapcsolatos hírekért!

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Elijah Mully.