A KBS2 „School” franchise nyolcadik része, a „School 2021” végül január 13-án, csütörtökön ért véget, viszonylag alacsony nézettséggel. Kim Yo Han és Hwang Bo Reum Byeol, a drámát vezető feltörekvő színészek megosztották gondolataikat a drámával kapcsolatban.

A „Suli 2021” viszonylag alacsony nézettségi értékeléssel zárul

Az „Iskola 2021” különböző reményteljes diákok történeteit mutatja be, akik az élet példátlan akadályai és kihívásai ellenére is álmaikat szeretnék elérni.

(Fotó: KBS)

A dráma 2021. november 24-én sugárzott kísérleti epizódjával stabil, 2,8%-os értékelést ért el. A következő epizódokkal folyamatosan átlagosan 1%-os értékelést ért el, és soha nem mentette meg a zuhanó nézettséget.A dráma 16., egyben utolsó epizódja, amely január 13-án került adásba, országszerte 1,6%-os arányt ért el.

Kim Yo Han és Hwang Bo Reum Byeol búcsút int a „School 2021”-nek

A feltörekvő színészek, Kim Yo Han és Hwang Bo Reum Byeol, valamint az ígéretes sztárok, Cho Chi Hyun és Chu Young Woo bemutatták üdítő színészi képességeiket a „School 2021” programban.

A drámában ők ketten játszották Gong Ki Jun és Kang Seo Yeong szerepét.

(Fotó: KBS)

Kim Yo Han köszönetét fejezte ki a nézőknek, akik a kezdetektől támogatták a drámát. Köszönetet mondott színésztársainak, az írónak és a rendezőnek, valamint a dráma produkciós egységének is.

Másrészt Hwang Bo Reum Byeol elmondta, hogy sokat tanult és fejlődött a nemrég befejezett dráma révén.

(Fotó: KBS)

A csodálatos élményen és az élet tanulságain kívül újdonsült barátai az egyik olyan dolog, amelyet a színésznő nagyra értékelni fog.

HA HIÁNYOLTÁL: Az újonc zsaruk új plakátot mutattak be, amelyen Kang Daniel, Chae Soo Bin, Park Yoo Na és mások láthatók a leendő rendőrtisztek

A két színész elismerésben részesült színészi alakításáért, amelyből vidámság és fiatalos energia áradt, ami hozzájárult színészi fejlődésükhöz.

Kim Yo Han és Hwang Bo Reum Byeol feltárja jövőbeli karrierterveit

Amikor a jövőbeni karrierjükről kérdezték, Kim Yo Han elárulta, milyen színészi szerepet szeretne játszani a jövőben.

Azt mondta: „Szeretnék megpróbálni olyan karaktert alakítani, mint Choi Woong, akit Choi Woo Sik sunbae-nim (idősebb) alakít a „Kedves nyarunk” című filmben. Még egyszer ki akarom próbálni a romantikát.

(Fotó: KBS)

OLVASSA MÉG: Kim Da Mi, Choi Woo Sik és Kim Sung Cheol megosztják egymással benyomásaikat, beszélgetnek „Kedves nyarunk” című drámájukról és még sok más

Kim Yo Han utalt szólóbemutatójára is, és azt mondta: 'Ezen a szólótevékenységen keresztül megmutatom a nézőknek énekesként és színészi tehetségemet.'

„Keményen fogok dolgozni, hogy a jövőben megmutassam egy továbbfejlesztett Kim Yo Han-t, akit mindenki szeretni fog. Kérjük, számítson előre, és támogassa a jövőben is!” – zárta szavait.

(Fotó: KBS)

Hwang Bo Reum Byeol viszont azt ígéri, hamarosan visszatér egy jobb színészi teljesítménnyel. Megígérte: 'Mindent megteszek azért, hogy olyan színésznő legyek, aki a jövőben még jobb képet tud mutatni egy új projektben!'