Az idei év egyik legfeledhetetlenebb drámája, az „Oké, hogy nincs rendben” sajnos véget ér. Csodálatos cselekményén és remek szereplőgárdáján kívül minden bizonnyal hiányozni fognak az emlékezetes OST-ok, amelyek felidézték és megmozgatták a szívünket.

A sorozat kezdete óta tehetséges énekesek egyedi hangjukkal és a drámához illő elbűvölő dallamaikkal táplálták szomorúságunkat, a pocakunkban lévő pillangókat és mindazokat az érzelmeket, amelyeket végig éreztünk.

És ha Ön is közülünk való, akinek hiányzik a műsor, emlékezzünk vissza, miközben hallgatjuk ezt a hét zenei remekművet az „Id's Okay To Not Be Okay”-ből.„Breath” – Sam Kim

Ez az egyik emlékezetes OST dal, amelytől minden alkalommal libabőrös voltunk, amikor elhangzik a bevezető. Határozottan a szívünkben és az elménkben marad, Kim Soo Hyun és Seo Ye Ji arca felvillan az emlékezetünkben, bemutatva nagyszerű kémiájukat.

Az AKMU-s Lee SuHyun 'In Your Time'.

Rejtélyes zongoradallamával és Lee SuHyun hideg, gyönyörű hangjával, amely Kim So Hyun és Seo Ye Ji korábbi életének szomorú érzelmeit hordozza magában, ez a dal megkívánja a szívedet, hogy valaki melletted is legyen. Ez a dráma egyik legjobb OST-ja, amelyben Seo Ye Ji gyógyulást talál, és jobb emberré változik Kim Soo Hyunnal.

'Hallelujah', Kim Feel's

A dal Kwak Dong Yeon beszédének szomorú élettapasztalatát mutatja be, ahogy kifejezi, mennyire magányosnak érezte magát, amikor családja elhanyagolta. Ez azt jelenti, hogy örülünk, hogy megtaláltuk a boldogságot, és elengedjük magunkat a fájdalomtól.

Yongzoo „rejtvénye”.

A „rejtvény” Kim Soo Hyun és Seo Ye Ji romantikus kapcsolatának előrehaladását mutatja be. Az életről szóló ragyogóbb dallam és dalszöveg sohasem teljes, ha nem kap ihletet attól, akit szeretsz, és minden bizonnyal megdobogtatta a nézők szívét, ahogy a pár csodálatos emlékei a románc kezdetekor visszajátszanak elméjükben.

CHEEZE 'Apránként'

A CHEEZE dala azt a varázslatos hangulatot hordozza magában, amely szomorúságot és örömet is hoz. Megrázó érzést kelt, hogy az emlékek apránként átalakítják a szívet és meggyógyítják a benne lévő embert.

Janeh Suhh 'In Silence'

A betétdal felvillantja sztárjaink fájdalmas történeteit a drámában. Emlékszel arra a felejthetetlen jelenetre, amikor Kim Soo Hyun azt találta, hogy Seo Ye Ji késő este sétál a hídon zuhogó esőben? Bár a dal egy árnyalatot bánt, ez a dráma egyik legjobb OST-ja is.

„Hideg”, Heize

A Heize valóban soha nem mulasztja el a szállítást! Hallgatás közben minden jelenetről „hideg” jár a fejedben, és ez természetesen magában foglalja Kim Soo Hyun és Seo Ye Ji ellenállhatatlan pillanatait is.

Most melyik a kedvenc IOTNBO OST-od? Ha még többre vágysz – amiben egészen biztosak vagyunk abban, hogy az is vagy – az album több dalt is tartalmaz a zenehallgatás és a visszaemlékezés örömére.