Látva kedvenc K-dráma párunkat, akik kifejezik egymás iránti szeretetüket – a kézfogástól a szemek összecsukásán át a csókig –, mindannyian elájulunk, és azt kívánjuk, bárcsak mi is tapasztalnánk ugyanezt. Mennyivel több, ha a férfi végre féltérdre esik, vagy csak egy vakító karikát villant, miközben szerelmesen bámulja a nőt?

A K-dráma házassági ajánlatai mindig megdobogtatják a szívünket. Annyira szürreális, és valljuk be, bárcsak ugyanabban a pillanatban lennénk, és azt mondanánk, hogy igen! ezerszer.

Íme a legfeledhetetlenebb K-dráma házassági ajánlatok listája.A király: Örök uralkodó

(Lee Min Ho és Kim Go Eun)

Ezek emlékezetes K-Drama-javaslatok, amelyekre ezerszer mond igent(Fotó: SBS)

Lee Gon király (Lee Min Ho) úgy vall szerelméről, hogy körbeutazza a végtelent, és kinyitja az univerzum minden ajtaját, hogy megtalálja őt.

„Nem számít, milyen ajtó nyílik meg előttünk az életben, még akkor is, ha a közös pillanataink elszomorítanak bennünket. Fáradhatatlanul szeretni foglak. Úgy döntöttünk, hogy ma és mindörökké szeretjük a sorsot, amely minket választott.

'Crash Landing On You'

(Hyun Bin és Son Ye Jin)

(Fotó: tvN)

Ri Jeong Hyeok kapitány (Hyun Bin) a köztük lévő határok ellenére továbbra is küzdött szerelmükért.

„Örökké hálás vagyok, hogy bekerültél az életembe, értékes ajándék vagy. Ha tudni akarod, láthatjuk-e újra egymást imádkozva és teljes szívünkből várva, igen, megteheted, mert szeretlek.

'A koronás bohóc'

(Yeo Jin Goo és Lee Se Young)

Ezek emlékezetes K-Drama-javaslatok, amelyekre ezerszer mond igent(Fotó: tvN)

Lee Hun király (Yeo Jin Goo) bevallja szerelmét, és megígéri, hogy örökké vele lesz.

Sokan azt mondták, hogy egyedül sétálni magányos, azt mondják, hogy azok a szerelmesek, akik e fa alatt sétálnak, boldogan élnek, míg meg nem halnak. Megkérdezhetem, szeretnél-e az én boldog életem lenni? Nem hagyom cserben, hogy ígérem. Soha többé nem hagyom, hogy egyedül sírj, és megígérem, hogy megosztod velem a jó és a rossz időket.

'Mi a baj Kim államtitkárral'

(Park Seo Joon és Park Min Young)

Ezek emlékezetes K-Drama-javaslatok, amelyekre ezerszer mond igent(Fotó: tvN)

Lee Young Joon (Park Seo Joon) elmondta Kim Mi Sonak: – Ne felejtsd el, hogy megemlítetted, hogy tetszett neked, amikor elénekeltem neked az altatódalt, és segített elaludni. Úgy döntöttem, életed végéig altatódalt fogok énekelni neked. Kérlek, aludj el mellettem minden este.

'Úr. Napfény'

(Lee Byung Hun és Kim Tae Ri)

Ezek emlékezetes K-Drama-javaslatok, amelyekre ezerszer mond igent(Fotó: tvN)

Eugene Choi kapitány (Lee Byung Hun) olyan romantikus volt, amikor azt mondta neki: „Ha azt tervezi, hogy elhagy engem, és meg akarja menteni az országát, úgy döntök, hogy lemaradok, de abban a pillanatban, amikor megláttalak, te vagy az a nő, akiben ez benne van. Mélyen legbelül szerelmes voltam beléd.

'Guardian: A magányos és nagy isten'

(Gong Yoo és Kim Go Eun)

Ezek emlékezetes K-Drama-javaslatok, amelyekre ezerszer mond igent(Fotó: tvN)

Kim Shin (Gong Yoo) ezt mondta csodálatos menyasszonyának: – Szeretnék mondani valamit, ahogy a mai nap helyesnek tűnik. Rájöttem, hogy minden első alkalommal veled voltam. Egy másik szép napon leszel a menyasszonyom?