A webdrámák egyre népszerűbbek, különösen azok, amelyek K-pop bálványokat mutatnak be. A sorozat rövid programrészleteket kínál, szemben az egyórás részekkel, amelyek általában összhangban vannak a koreai drámákkal. A nagy K-pop ügynökségek egyre inkább bekapcsolódnak a webdrámák gyártásába, amit a YG Entertainment bejelentése is megmutatott a közelgő We Broke Up sorozatról, amelyben a 2NE1 Dara (Sandara Park) és Kang Seung Yoon a WINNER főszereplője lesz. A We Broke Up a tervek szerint 2015 júniusában indul, de itt van 5 internetes dráma, amelyet addig is meg kell nézni.

1.Aftermath

Az Aftermath egy 2014-es természetfeletti krimi, amelyet a Naver TVCast sugárzott 2014 januárjában. A 11 epizódból álló sorozat főszereplője ZE:A's Dong Jun (24. számú panzió), a modellből lett színész Kim Geun Hyeong és Seon Joo Ah (Sunny) . Az Aftermath népszerűsége kiváltotta a webdrámák legújabb trendjét, mivel a nézők felfalták az epizódokat az ingázás és a szünetekben.2. Álomlovag

A Dream Knight egy 2015-ös dráma, a JYP Entertainment GOT7-je és Song Ha Yoon (Svéd Mosoda) színésznő főszereplésével. A sorozatot egyidejűleg sugározták Koreában a Naver TVCaston és a kínai közönség számára a Tudou Youku-n keresztül. J .Y. Parkot (Park Jin Young) vidáman holdként ábrázolják a zenés fantasy sorozatban.

3. Love Cells

A Love Cells egy mókás webdráma, amely a fantáziát és a romantikus vígjátékot egyedi cselekménybe foglalta. A sorozat főszereplője a 4Minute Nam Ji Hyun, mint Seo Rin, egy csúcssztár, aki Ma Dae Choong (Park Sun Ho) rendkívüli szerelme lesz. A 15 éves színésznő, Kim Yoo Jung Navi-t, egy emberre hasonlító macskát alakít. A Love Cells különleges megjelenéseket mutatott be olyan top sztároktól, mint Kim Woo Bin és Jang Hyuk.

4. Újabb elválás

Az Another Parting egy öt epizódos melodráma, amelyet 2014 februárjában sugároztak a DRAMAcube-on. A sorozat főszereplője Seo In Guk (Master’s Sun) és Wang Ji Won (Fated to Love You). A tragikus sorozat középpontjában egy férfi és egy nő áll, akik életük végén találkoznak.

5. Vámpírvirág

A Vampire Flower egy Naver TVCast-dráma, amelyet Korea alkonyaként emlegetnek. A 6-hat epizódból álló sorozat főszereplője Kim Ga Eun (Gap Dong) és az A-JAX tagja, Seo Jae Hyung. A Vampire Flower egy vámpírrománcot és egy titokzatos virág megtalálásának törekvését meséli el.