Lee Hyun Woo színész és az énekesből lett színésznő, IU párosként meggyőzően mutatják be a Unionbay alkalmi ruházati kiadójának legújabb képét. A pár felkeltette a rajongók pozitív figyelmét, különösen azoknak a közönségnek a körében, akik az Inkigayo zenei toplista műsorvezetői feladataik során ismerkedtek meg a művészekkel.

Az IU felhívta a figyelmet a 2011-es Dream High című zenés drámában Kim Pil Suk, a túlsúlyra törekvő K-pop sztár könyörületes megformálása miatt. A Dream High című filmet cameo-szereplésével követte, majd megkapta a 2013-as You’re the Best családi dráma címszerepét, Lee Soo Shin-t. Azonnal követte a You’re the Best sikerét, Lee Soo Shin-t Kim Bo Tang szerepével a Pretty Man című 2013-as mangaadaptációban.

A Pretty Man a nézettségekkel küszködött, miközben a dráma olyan nézőket próbált vonzani, akik megőrültek a Szerelmem a csillagokból című filmért. Míg a rajongók beleszerettek az IU-ba és a 2PM-es Wooyoungba a Dream High-ban, a Pretty Menben Jang Geun Sukkal való párosítását illetően fakó válasz érkezett.Ha az ajánlásokban szereplő kémia indikátorként szolgálhat, IU és Lee Hyun Woo potenciálisan a K-Drama egyik legmenőbb párja lehet. Íme öt ok, amiért a párból lenne a tökéletes K-Drama pár.

1. IU feltűnt más színészekkel, köztük Song Jae Rimmel, de a legjobban Lee Hyun Woo dicséri.

2. Imádnivalók voltak együtt a You and I klipjében.

3. Erőteljes páros voltak házigazdák az Inkigayo-n.

4. A pár korábban olyan kiemelkedő tinidrámákban játszott, mint a To the Beautiful You és a Dream High.

5. Lee Hyun Woo 2012 óta nem játszott drámában, és megérdemel egy fantasztikus női társszereplőt.