Ha tökéletes koreai megjelenést szeretne elérni, vegye figyelembe, hogy ez nem lenne teljes a koreai formájú szemöldöke nélkül. Tehát, ha szeretné felfedezni a legjobb koreai szemöldök márkát, adunk néhány márkaötletet, amelyeket kipróbálhat.

A nők manapság általában vastag és dúsabb szemöldököt hordanak, mivel ettől sokkal fiatalabbnak tűnsz. A t szemöldök smink kiválasztásánál a legfontosabb kulcs az árnyalat.

Különféle típusú szemöldöksmink létezik – lehet ceruza, zselé, viasz és púder formájában, amelyek mindegyike alkalmas a különböző bőrterületekre, amelyek fantasztikusan szilárd „természetes, mégis tökéletes” megjelenést kölcsönöznek a szemöldökének!
egy. PONY EFFECT élesítő szemöldökdefiníció

Az 5 legjobb koreai szemöldökünk 2020-ban(Fotó: Amazon)
Az 5 legjobb koreai szemöldökceruza 2020-ban

A természetes megjelenésű szemöldökhöz mindössze néhány mozdulatra van szüksége a PONY EFFECT Sharping Brow​ Definer-re. Ez a termék 1,5 mm-es toll funkcióval rendelkezik, amely tökéletes a finom szőrszerű vonalak árnyékolására. Ez a termék nagyon könnyen használható, mivel az árnyalat minden bőrszínre tökéletes. Legyél játékos és keverj két árnyalatot is, ha akarod.

A sötétebb árnyalat a sötéttől a sötétig terjedő, hideg, hamvas tónusú hajra alkalmas. Ez a szemöldökceruza finomabb, racionálisabb vonásokat vetít előre, amitől úgy nézünk ki, mintha vele születtünk volna!

kettő. Szemöldök krém

Az 5 legjobb koreai szemöldökünk 2020-ban(Fotó: Amazon)
Az 5 legjobb koreai szemöldökünk 2020-ban

Ez a termék az egyik legegyszerűbb szemöldökfelhordó. Négy színárnyalatban kapható, így bármilyen legyen is a bőrtónusa, mindenre kiterjed. A ceruza határozottabb formájú, így gyorsan simább és természetesebb szemöldököt rajzolhat.

A legtöbb felhasználó valóban ajánlja ezt a terméket, mivel nem kenődik el, és nagyon tartós. E tápanyagot is tartalmaz, így ideális és tökéletes az érzékeny szeműek számára.


3.​ TONYMOLY Perfect Eyes Sliky Touch Brow

Az 5 legjobb koreai szemöldökünk 2020-ban(Fotó: Amazon)
Az 5 legjobb koreai szemöldökceruza 2020-ban

Ha nagyon vékony szemöldökszőröd van, vagy nincs szemöldököd, ez a termék az új legjobb barátod! A termék applikátortollja nagyon rugalmas és nem törik el könnyen. Rendhagyóan elrendezett éle is van, mellyel a finom és vastag oldalt gyors és könnyű mozdulatokkal megrajzolhatod és megjelenítheted!

Négy. Missha Perfect szemöldökformázó

Az 5 legjobb koreai szemöldökceruza 2020-ban(Fotó: Amazon)
Az 5 legjobb koreai szemöldökceruza 2020-ban

A Missha Perfect Eyebrow Styler megbízható barát! Egyedülálló szemöldökformázó, amelyhez nincs hasonló a piacon. Természetes megjelenésű árnyalatú színt biztosít, amely könnyen keveredik és alkalmazkodik a bőréhez. A koreai szemöldökceruza természetes, vízálló összetevőket tartalmaz, így vízálló. A Missha Perfect Eyebrow Styler gondoskodik egy fárasztó napról!

5. Laneige – természetes szemöldökbélés

Az 5 legjobb koreai szemöldökceruza 2020-ban(Fotó: Amazon)
Az 5 legjobb koreai szemöldökceruza 2020-ban

A Laneige Natural Brow Liner egyedi és könnyű dizájnnal van felszerelve, így nagyon természetes érzést kelt a bőrön. Felvitel után semmit nem fog érezni, és a termék tökéletes súlya miatt könnyen simogatható és felvihető a szemöldökére. Ez a ceruza préselt púderrel is meg van töltve, így könnyen, elkenődés nélkül tapad a bőréhez!