Sokan könnyen belemerülnek a karakterekbe, amikor egy koreai drámát néznek, lehet, hogy egy főszereplő vagy egy gonosztevő. De a legtöbb néző küzdelmei közé tartozik, hogy bár a rosszfiúk szerepét betöltő színészek olykor olyan emberek, akiket egyszerűen nem lehet utálni a tökéletes látványuk miatt.

Hogy adjunk néhányat, íme az öt jó megjelenésű koreai drámaszínész, akiket nem tagadhatsz, de csodálhatod elkerülhetetlen varázsukat. Nincs gyűlölet, csak szerelem!

Jang Joon Woo – Vincenzo

A K-dráma világának egyik népszerű gonosztevője ma nem más, mint a Babel Group vezérigazgatója, Jang Joon Woo, akit a 2PM tagja, Ok Taecyeon alakít. Annak ellenére, hogy szociopata és rendkívül szörnyű, Jang Joon Woo-t nehéz utálni karizmatikus és jó megjelenésű aurája miatt.Ő Vincenzo Cassano (Song Joong Ki) halálos ellensége, és sok néző számára dilemmává válik, hogy ők ketten ugyanabban a drámában szerepeljenek.

Ok Taecyeon(Fotó: a tvN hivatalos Twittere)

Jang Joon Woo még vonzóbbá válik angol beszédkészségével. Ráadásul a mindennapi ruhái erőt adnak neki, hogy megmutassa kettősségét és stílusos személyiségét.

Lee Rang – „A kilencfarkú mese”

Lee Dong Wook és Kim Bum heves harcot vív a kilencfarkú mesében(Fotó: tvN)
Lee Dong Wook és Kim Bum heves harcot vív a kilencfarkú mesében

A koreai szívtipró és a „Boys Over Flowers” ​​színésze, Kim Bum hatalmas karakterváltást hajtott végre előző, „Tale of the Nine-ailed” című drámájában. A casanovától a Lee Rang nevű kétértelmű gazemberig, mint gonosz félig ember és félig gumiho, agresszivitása miatt nagyon eltökélt szándéka, hogy pusztulást hozzon.

Olvashatod még: Kim Bum a legkarizmatikusabb Gumiho, akit valaha is láthattál a 'Tale of the Nine-aled'-ben

Testvérével, Lee Yeonnal (Lee Dong Wook) szemben tanúsított gonoszsága ellenére a nézők nem utálhatják egykönnyen Lee Rangot, ugyanis minden alkalommal, amikor öltönyt visel, sokak szívét rabul ejtette káprázatos és természetes kifinomultságával.

Gwi – „Tudós, aki az éjszakában jár”

(Fotó: Twitter)

A koreai szórakoztatás egyik rejtett gyöngyszeme, Lee Soo Hyuk ördögi karakterével, Gwi-ként került fel a listára 2015-ben a „Scholar Who Walks the Night” című filmben. A legerősebb és leggonoszabb vámpírként, aki a palota alatt lakik, képes manipulálni. a királyságban élők. Gwi gonoszsága láthatatlanná válik a közönség szemében, mivel csábító és lenyűgöző látványvilágát nehéz nem észrevenni minden alkalommal, amikor megjelenik a képernyőn.

Ha hiányoltál:Lee Soo Hyuk és Kang Tae Oh lenyűgözően néz ki a tvN új állóképeiben a „Doom at Your Service” című filmhez

Seo Moon Jo – Strangers From Hell

(Fotó: instagram)
Lee Dong Wook szívből jövő levelet ír a rajongóknak és a személyzetnek a „Tale of The Nine Tailed” című drámája befejezése után

Lee Dong Wook sokoldalúsága a következő szintre emelkedik, a főszereplői szerepek mellett a legveszélyesebb karakterében pánikrohamokat is tud okozni a nézőknek. Ő játszotta Seo Moon Jo szerepét a Strangers From Hell-ben, és csak egyike volt azoknak a csodálatos pszichopata fogorvosoknak, akikkel a közönség 2019-ben találkozott. Ne tévesszen meg Seo Moon Jo barátságos megjelenése, mert agresszív fogorvos tud lenni. hogy egyáltalán minden érzéstelenítés nélkül húzza ki a fogait. Jaj!

Jung Sun Ho – Emlékszem rád

Park Bo Gum(Fotó: pinterest)

Park Bo Gum, távol korábbi bájos és édes karaktereitől, egyszer egy antagonistát játszott az Emlékszem rád című filmben, mint Jung Sun Ho. Számító intelligenciájával még a társasága legbriliánsabb nyomozóit is képes volt túljárni. Csapdákat állított bátyjának, David Lee-nek (Seo In Guk), de bármennyire is rosszul van, a nézők nem tudnak csak úgy ellenállni tökéletes látványvilágának. Ráadásul komoly és aprólékos aurája felfedte legvonzóbb oldalát.

A K-dráma színészei közül ki játszotta el gonosztevő szerepét? Oszd meg velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.