Jung Hae In újabb mérföldkövet ünnepel életében, hiszen idén tölti be a 33. életévét.

2014-ben debütált, először az „Évszázad menyasszonya” című romantikus vígjátékban tűnt fel, majd egy sor mellékszerepet kapott.

Kis szerepei ellenére elismerést kapott a 2017-es „Amíg aludtál” és a „Prison Playbook” című drámában, ahol Yoo kapitány szerepét alakította.Szerencsére áttörő szerepét akkor érte el, amikor megkapta a „Something in the Rain” című romantikus drámát, és a „Crash Landing on You” sztárja és a díjnyertes színésznő, Son Ye Jin főszereplője lett.

Az évek során Jung Hae In elbűvölő külsejével és fiú szomszéd hangulatával ragadta meg rajongóinak szívét.

Miközben 33. születésnapját ünnepli, a rajongók támogatásukat fejezték ki az A-listás mellett, miközben elárasztották a Twittert szívből jövő üdvözleteikkel.

Ezzel az egyik szurkoló sok szerencsét kívánt neki a jövőbeni törekvéseihez, míg a másik ugyanezt az álláspontot visszhangozta, és abban reménykedett, hogy „nagy álmok csónakja válik valóra”.

Rajongók milliói osztják meg szívmelengető üzeneteiket a születésnapi fiúnak, íme ismeretlen tények Jung Hae Inről

OLVASS TOVÁBB:[BREAKING] Jang Seung Jo megerősítette, hogy BLACKPINK Jisoo mellett szerepel a JTBC közelgő drámájában

Jung Hae In nem hajlandó „Hallyu” sztárnak nevezni

2020-ban a Fülöp-szigeteken tartott sajtótájékoztatóján a „Hóvirág” színész megosztotta gondolatait arról, hogy a következő „Hallyu” sztárnak titulálják.

Jung Hae In(Fotó: Jung Hae az Instagramon)

Mint mindannyian tudjuk, hogy a Hallyu csillag azt jelenti, hogy nagyot értél a szórakoztatóiparban, és nagy szerepet játszottál a filmekben, a drámában, a zenében és egyebekben.

Akkoriban megemlítette, hogy nem tartja magát Hallyu sztárnak. Azonban „hálás” azért, hogy olyasmit csinálhat, amiért szenvedélyes.

– Tudja, színész vagyok, és hálás és örülök, hogy ezt tehetem. Az is nagyon kínos számomra, hogy más színészekhez hasonlítom magam, és azt mondom, miért vagyok jobb náluk. Szóval ez egy nagyon kínos kérdés, – magyarázta egy korábbi interjúban.

Jung Hae In egy önvallomású otthoni haver

Az iparban betöltött státusza ellenére az „A Piece of Your Mind” sztárja azt mondja, hogy szereti otthon tölteni az idejét.

Jung Hae In(Fotó: Jung Hae az Instagramon)

Sőt, a leállásait is szívesen tölti a családjával, vagy csak egy kötetlen beszélgetést folytat, miközben közeli emberekkel sörözik.

Jung Hae In álomszerepe

Jung Hae In(Fotó: Jung Hae az Instagramon)

A sajtótájékoztatón a 33 éves játékos néhány személyes kérdésre is válaszolt, többek között álomszerepére is.

Bár azt mondja, hogy 'nyitott minden szerepre', a koreai szívtipró elárulta, hogy 'chaebolt' vagy egy vezérigazgató karaktert szeretne játszani.

Jung Hae In legemlékezetesebb szerepe

Jung Hae In(Fotó: Jung Hae az Instagramon)

Jung Hae-innek sikerült megtörnie a szórakoztatóipart vitathatatlan színészi képességeivel, ami miatt több díjat is szerzett, köztük a 2018-as Baeksang Arts-díjat a Legnépszerűbb színésznek járó „Prison Playbook”-ért, valamint a 2020-as Grand Bell-díjat a legjobb új színésznek. .

Érdekes módon a „Something in the Rain” sztárnak sikerült megneveznie a szívéhez legközelebb álló karaktert.

Említette Yoo Ji Ho-t az Egy tavaszi éjszaka című filmből, és hozzátette: „Nagyon nehéz volt megszemélyesítenem ezt a karaktert.

A szívemhez legközelebb álló szerepet Seo Joon Hee a Something in the Rain-ből, említette .

Jung Hae In beceneve 'Milk Man'

Jung Hae-in(Fotó: Jung Hae-in hivatalos Instagram)

Félénk fiúfigurája miatt a rajongók még jobban megszerették. Érdekes módon egy másik ismeretlen tény vele kapcsolatban a furcsa beceneve.

Egy jelentésben Jung Hae-int „tejemberként” emlegették „kiválóbb génjei” miatt.

HA HIÁNYOLTÁL: A JTBC kritikákat fogalmaz meg a közelgő „Hóvirág” drámával kapcsolatban, melynek főszereplője Jung Hae In és BLACKPINK Jisoo

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills