Spoilerek


Az utolsó epizód során Eun Seom-ot (Song Joong Ki) az Ago törzs próbaképpen egy vízesés fölé dobta. A Momo törzs főnöke (Karata Erika) mentette meg a fulladástól.

Vajon sikerül Ta Gonnak Arth királya lenni? Ta Gon (Jang Dong-Gun) nehézségekbe ütközött, hogy megőrizze kedves vezetőről alkotott képét. Mély titkát Asa Ron (Lee Do Kyung) és a többi törzsvezér rájött. Mindannyiukat megölte, hogy elrejtse az igazságot, miszerint ő egy igutu (félig neantali, félig ember).

A Wahan törzs Mungtae (Park Jin) is rájött a titkára. Ta Gon arra kérte, hogy öljön meg mindenkit, aki ellenkezik vele. Mihol (Jo Sung Ha) azt mondta Ta Gonnak, hogy neki van a király szeme. Arthot törzsi vezetők egy csoportja uralja, akik hatalomra szomjaznak, és Arth javára döntenek.

Ta Gon Arth első királya akart lenni, mert senki sem akadályozhatja meg abban, hogy abszolút hatalomra vágyjon. Most a Hae Tribe és a bronzkészítés titka után megy. Vajon képes lesz rávenni Taealhát (Kim Ok Bin), hogy felfedje törzsének összes titkát?

2. Vajon Eun Seom megnyeri az Ago törzset? Ipsaeng (Kim Sung Cheol) meggyőzte őt, hogy tegye azt a látszatot, hogy az Ago törzs istene, Inaishingi megszállta. Ez az oka annak, hogy átküldték a vízeséseken. Eun Seomnak le kell győznie Ago törzset, mielőtt több hatalomhoz juthat.

A Momo Tribe halálos kihívásából sikerült. El fogja ismerni az Ago törzs istennek? Újra egyesítheti az összes klánt, és legyőzheti Ta Gont?

3. Vajon Saya megtudja a rég nem látott ikertestvérét?

Eun Seom és Saya (szintén Song Joong Ki) ikrek, akiket csecsemőként különválasztottak az első epizódban. Ők Asa Hon (Chu Ja Hyun) és Ragaz (Yoo Tae Oh) fiai, akik félig neantali és félig emberek. Ta Gon örökbe fogadta Sayát, és egy toronyba zárva tartotta. Azt akarta, hogy apja legyen Arth leghatalmasabb uralkodója. Erőszakos és kegyetlen is, mint Ta Gon.

Eun Seomnak és Sayának ugyanazok az álmai, de nem tudnak egymásról. Tanya (Kim Ji Won) megígérte a Wahan Törzsnek, hogy megtartja Saya hasonlóságát Eun Seommal. A múlt heti epizódban Saya hallotta, hogy erről beszél, és gyanította, hogy valamit titkol előle.

4. Képes lesz-e Tanya gyakorolni a saját hatalmát?

A múlt heti epizód során Tanya úgy döntött, hogy visszatér a pacsirta, mert nem bírja Ta Gon erőszakát. Felfedezte, hogy a Wahan törzs többi tagja nem akart visszatérni a pacsirta, mert jól érzik magukat Arthdalban.

Ta Gon és Taealha beszédre kényszerítette Tanyát. Tanya úgy manipulálta a forgatókönyvet, hogy az emberek azt gondolják róla, hogy egy irgalmas papnő. Ta Gon azt mondta, hogy jó az egyensúly köztük. Tanya most elhatározta, hogy nagyobb hatalomra tesz szert azáltal, hogy elnyeri népe bizalmát.