Az MBC „Dinner Mate” című romantikus drámája új állóképeket adott ki, és olyan dolgokat, amelyekre a nézőknek számítaniuk kell a második feléhez közeledve!

A „Dinner Mate” egy férfi és egy nő körül forog, akik belefáradtak a szerelembe és a romantikus kapcsolatokba, miután szívfájdalmat éltek át. Kim Hae Kyung (Song Seung Heon) pszichiáter és élelmiszer-pszichológus, míg Woo Do Hee (Seo Ji Hye) produceri rendező. Váratlanul találkoznak egy étteremben, miközben sorban állnak az asztalukért. Az étterem háziasszonya összetévesztette őket egy párnak, így egy asztalhoz ültek.

Ám nem szokványos első találkozásuk során olyan köteléket fedeznek fel, amely arra késztette őket, hogy továbbra is éttermekben találkozzanak és vacsorázzanak. Ezek a dátumok lehetővé teszik számukra, hogy felépüljenek érzelmi sebeikből, és az étel iránti szeretetük révén újra megtalálják a szerelmet.Íme három dolog, amire számítania kell a „Dinner Mate” második felében. Vigyázz azonban a spoilerekre!

Gyorsan lezajló románc Kim Hae Kyung és Woo Do Hee között

3 dolog, amire várnia kell, amikor a vacsoratárs eléri a második felét(Fotó: MBC) 3 dolog, amire várnia kell, amikor a vacsoratárs eléri a második felét(Fotó: MBC)

Mindkét karakter egymás iránti romantikus érzelmei a sorozat során egyre nőttek. Woo Do Wee bevallotta érzelmeit Kim Hae Kyung iránt, amikor azt mondta, hogy átlépett egy határt. Bár korábban is volt konfliktusa, Kim Hae Kyung bevallotta Woo Do Hee-nek, amikor azt mondta, hogy annak ellenére, hogy Woo Do Hee volt a produceri igazgató, aki hívta őt. olyan jóképű férfi – még mindig látni akarta. Kim Hae Kyung folytatta, hogy kedveli őt.

A nézőket izgalom tölti el Kim Hae Kyung és Woo Do Hee virágzó kapcsolata miatt.

Jung Jae Hyuk és Jin No Eul egyoldalú románcának vége

Jung Jae Hyuk kijelentette, hogy nem hajlandó feladni Woo Do Hee-t, amikor azt mondta Kim Hae Kyungnak, hogy várja meg, ki fog nevetni, és ki nyeri el a szívét. Jung Jae Hyuk még egy kitalált történetet is készített arról, hogyan mentette meg Woo Do Hee-t, miután szándékosan leoltott néhány lámpát a forgatáson. A nézők kíváncsian sugározzák Jung Jae Hyuk valódi szándékait.

3 dolog, amire várnia kell, amikor a vacsoratárs eléri a második felét(Fotó: MBC)

Eközben Jin No Eul egyre agresszívebb, miközben megpróbálja visszanyerni Kim Hae Kyungot olyan mértékben, hogy feleségül kérte. Jin No Eul Woo Do Hee-vel való barátsága is erősödik.

(Fotó: MBC)

Ezzel a rajongók kíváncsiak, hogy mi lesz Jin No Eul-lal és Woo Do Hee-vel.

Keanu titkos múltja és Jung Jae Hyuk valódi kiléte

Keanu szerepét Park Ho San alakítja. A nézők Keanu karakterén elmélkednek, miután hajléktalanként először titokzatos felbukkanása után. Mivel Kim Hae Kyung felső tagozatos a középiskolában, és Woo Do Hee ivócimborája, Keanu zavarba jön, amikor belebotlik Jung Jae Hyukba, aki gyanút kelt. Ez azt mondja a nézőknek, hogy Jung Jae Hyuk lehet a kulcs Keanu kilétének feltárásához.

Tekintse meg a „Dinner Mate” jövőbeli epizódjait június 22-én 21:30-kor. KST.