Jelölje be a naptárába, mert bemutatjuk a közelgő K-drámák sorát, amelyek idén februárban kerülnek bemutatásra.

Íme a K-drámák a szerelem hónapjában:

2021. február 1

A tvN „L.U.C.A.: The Beginning” című műsora minden hétfőn és kedden 21:00-kor. KST

Ez a dráma egy különleges képességekkel rendelkező emberről szól. Miközben megpróbálják kitalálni, ki ő, rejtélyes erők is üldözik. Ezután találkozik egy nyomozóval, aki felfedi a szülei eltűnése mögött meghúzódó igazságot. Az életük hamarosan megváltozik, miután találkoztak.Az MBC „Szerelmi jelenet száma” minden hétfőn 22:50-kor. KST

A „Love Scene Number” egy nyolc jelenetből álló elrendezés, amely négy nő négy különálló történetét és szerelmi történetét meséli el. Minden nőnek két epizódja lesz.

A húszéves egyetemi történet poliamor kapcsolatáról szól majd, egy huszonnyolc éves elemi tanár pedig arról, hogyan lett szökött menyasszony.

Ezután a harmincöt éves adjunktus az egyetemen, a negyvenkét éves pedig elmeséli férje viszonyát.

2021. február 15

Koreai drámák, amelyek a szerelem hónapjában kerülnek bemutatásra(Fotó: KBS hivatalos Instagram (kbsdrama))

A KBS2 „Miss Monte-Cristo” című műsora minden hétfőtől péntekig 19:50-kor. KST

Ez a dráma egy történetet mutat be egy ígéretes divattervezőről, akit elárultak barátai, akikben a legjobban megbízott. Megesküszik, hogy bosszút áll azokon, akik elpusztították.

A KBS2 „River Where the Moon Rises” című műsora hétfőn és kedden 21:30-kor. KST

Ez a történelmi dráma a klasszikus Goguryeo népmesén alapul, amely Pyeongchang (Kim So Hyun) és On Dal (Ji Soo) szerelmi történetét meséli el. Pyeonggang, más néven Yeom Ga Jin, egy ambiciózus nő, aki az első nő szeretne lenni Goguryeo élén. Emiatt a vágya miatt On Dal érzéseit használja fel, hogy elérje, amit akar.

Olvassa el még:A 'River Where the Moon Rises' új állóképeket dobott le Lee Ji Hoon és Choi Yoo Hwa intenzív találkozásával

2021. február 17

Koreai drámák, amelyek a szerelem hónapjában kerülnek bemutatásra(Fotó: JTBC és KBS hivatalos Instagram)

A JTBC „Sisyphus: The Myth” című műsora minden szerdán és csütörtökön 21:00-kor. KST

A „Sisyphys: The Myth” egy időutazási történet egy kvantumfizikai mérnök, egyben világszínvonalú vállalkozás alapítója és egy jövőbeli elit harcos között, aki gengszterek és katonai különítmény irányítása alatt sajátította el katonai képességeit.

Olvassa el még: A JTBC „Sisyphus: The Myth” című filmje érdekes plakátokat dobott le Park Shin Hye és Cho Seung Woo szereplésével

A KBS2 'Hello, Me!' Szerdán és csütörtökön 21:30-kor. KST

– Helló, én! Egy egyedülálló, harminchét éves nő történetét meséli el, akinek alacsony az önbecsülése, és attól tart, hogy elveszíti az állását. Tizenhét éves énje meglepő módon meglátogatja, de teljesen ellentétes személyiséggel: optimista és élettel teli.

2021. február 19

Az SBS „The Penthouse 2” című műsora minden pénteken és szombaton 10:00-kor. KST

Koreai drámák, amelyek a szerelem hónapjában kerülnek bemutatásra(Fotó: SBS hivatalos Instagram)

A dráma olyan gazdag és híres emberek életét járja körül, akik a Hera Palace nevű előkelő és híres épület lakói. Ez lesz a 'The Penthouse: War in Life' című sikerdráma folytatása.

A JTBC „Beyond Evil” című műsora minden pénteken és szombaton 23:00-kor. KST

Ez a dráma két nyomozóról szól, akik bármit megtennének, hogy elkapják a sorozatgyilkost, ugyanazt a sorozatgyilkosságot követően, amely húsz évvel ezelőtt történt.

2021. február 20

Koreai drámák, amelyek a szerelem hónapjában kerülnek bemutatásra(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

A tvN Vincenzo című műsora minden szombaton és vasárnap 21:00-kor. KST

A Vincenzo egy ügyvéd történetét meséli el, aki a maffiának dolgozik tanácsadóként. A maffiacsoportok háborúi miatt Dél-Koreába menekül. Ott összekever egy ügyvéddel, és beleszeret.

Olvassa el még:Song Joong Ki közelgő „Vincenzo” drámája végre bemutatja első előzetesét

'Idők'

Két különböző évből származó riporter telefonon keresztül tudott kommunikálni, mert egy időhiba miatt próbálták elkerülni Seo Ki Tae koreai elnök meggyilkolását, aki egyben apja is.

2021. február 26

(Fotó: KBS hivatalos Instagram (kbsdrama))

KBS2Kedves MMinden pénteken 23:10-kor. KST

Az iskolai campuson játszó diákok és adminisztrátorok M. urat keresték, aki olyasmit írt a Seoyeon Egyetem honlapjának közösségi táblájára, ami felfordulást váltott ki.

Szóval, izgatottan nézel egy újabb koreai drámát, amely idén februárban jelenik meg? Melyik drámát várod a legjobban? Írjon nekünk megjegyzést lent!

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Liza Parker