Küldetés teljesítve! Lee Junho végre beváltotta a rajongóknak és a „The Red Sleeve Cuff” nézőinek tett ígéretét, amikor előadta ezt a délutáni 2 slágert az MBC „Radio Star” című műsorában.

Olvassa el a bálványszínész beváltott ígéretét!

Lee jún(Fotó: MBC Instagram) Lee Junho a 14:00 My House című dalára táncol

Lee Junho, Kang Hoon és Oh Dae Hwan táncol a 14:00 'My House' című műsorára

A 'Radio Star' február 2-i epizódjában a 'The Red Sleeve Cuff' szereplői voltak: Lee Junho, Lee Se Young, Kang Hoon, Oh Dae Hwan, Jang Hye Jin és Lee Min Ji. Összességében a csoport nevetést hozott a közönségnek, és még csodálatos történeteket is megosztottak egymással a drámában való együttműködésről. Arról is beszéltek, hogyan változott meg az életük, miután szerepeltek a rekordot döntõ K-sorozatban.Mivel Lee Junho második alkalommal vett részt a műsorban, már jó kapcsolatot alakított ki a műsorvezetővel. Tavaly 2021 novemberében vendégszerepelt Oh Dae Hwannal. Ekkor volt a történelmi-romantikus dráma premierje.

Lee jún(Fotó: MBC Instagram) Lee Junho a 14:00 My Hourse című műsorára táncol

Megemlítette, hogy amikor a „The Red Sleeve Cuff” meghaladta a nézettség 15 százalékát, a 24:00 tag a csapatuk szexi „My House” című slágerére táncol, miközben a drámában használt királyköpenyt viseli.

Szerencsére a sorozat nem csak beváltotta a hozzá fűzött reményeket, de a várakozásokat is felülmúlta. Óriási támogatást kapott a nézőktől, és több díjat is szerzett.

A „The Red Sleeve Cuff” szerény értékeléssel indult, de a fináléig 17 százalékra szökött.

Lee Junho és Oh Dae Hwan(Fotó: MBC Instagram) Lee Junho a 14:00 My House című dalára táncol

Két hónapos várakozás után, és amikor visszatért a rádióműsorba, a bálványszínész végre beváltotta ígéretét, és még 14:00 'My House'-ra is eltáncolt Kang Hoon és Oh Dae Hwan mellett... szintén felöltözve. ez Hanbok!

AKÁR EZ IS TETSZHET: Lee Se Young bevallotta, hogy Lee Junho a telefonja háttérképe – Íme, a történet mögött

Kang Hoon és Lee Junho(Fotó: MBC Instagram) Kang Hoon és Lee Junho a 14:00 My House című műsorára táncol

A program egyik házigazdája, Yoo Se Yoon megjegyezte, hogy egyszerre találkozhattak Jeongjo királlyal és délután 2-kor.

Junho ezután azt válaszolta, hogy abban a pillanatban még azt sem tudja azonosítani, hogy ki ő, mivel ő is a király jelmezét viselte, miközben a népszerű K-pop dalra táncolt.

Nézze meg, ahogy Lee Junho, Kang Hoon és Oh Dae Wan a 14:00 My House című műsorára táncol !

14:00 Lee Junho sikeres első önálló rajongói találkozója

A „Radio Star” stúdiót a műsorvezetők és a „The Red Sleeve Cuff” szereplőgárda ujjongása és kacagása töltötte meg utóbbi vendégszereplése során. Mivel a filmet Lee Junho születésnapja előtt, január 25-én forgatták, a műsor és színésztársai meglepték őt a stúdióban egy születésnapi tortával.

A díjnyertes színész hálás volt, hogy közeli kollégáival ünnepelhette különleges napját.

Lee jún(Fotó: MBC Instagram) Lee Junho a 14:00 My House című dalára táncol

Ezenkívül a nagy érdeklődésre való tekintettel Lee Junho tavaly január 22-én és 23-án tartotta első offline és online szóló rajongói találkozóját. Ez is különleges esemény volt a 32. születésnapja alkalmából.

Lee Junho első eseménye, a „Junho The Moment” óriási sikert aratott. A jegyek azonnal elkeltek, és közeli barátja, Song Joong Ki még különleges megjelenést is mutatott kétnapos önálló show-jának első napján.

HA HIÁNYOLTÁL: A koreai riporter felfedi Lee Junho népszerűségének titkát délután 2 órakor

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Shai Collins számolt be erről.