Az első adásban, két héttel a vidéki faluba való áthelyezés előtt Jo Tae-Sik (Lee Min-ki) a Kwangsoo Egyetem nyomozója, aki még egy búcsúpartit is befejezett csapatával. A csapatvezető, Yoo Dae-young (Lee Joon-hyuk) utolsó kérésére kezdte irányítani Kim Seung-Chul (Kim Jong-soo) törvényhozó autóbaleset-ügyét.

Az összegyűjtött bizonyítékok biztonsági öv nélkül voltak, öngyilkosságnak tűnt, de a fekete doboz eltűnt, az autó fékjei pedig eltörtek. Ráadásul amint a cigarettacsikkek a baleset helyszínén véletlenül az úttestre estek, Tae-Sik, aki megtudta, hogy a baleset helyszínén egy harmadik személy is tartózkodik, azon tűnődni kezdett: ne hidd, hogy baleset volt.

Tae-Sik Kim Seung-cheol telefonnyilvántartásán keresztül találta a baleset napján, hogy többször is felhívta vejét és a JQ csoport elnökének, Jung Sang-hoon egyetlen fiát, de nem sikerült felhívnia. Válaszul Tae-Sik meglátogatta Kim Seo-hee-t, Kim Seung-Cheol és Jung Sang-hoon feleségének legkisebb lányát.Seo-hee is össze volt zavarodva. Apja hirtelen halálát követően Hong Min-kook (Song Young-chang) azt javasolta, hogy induljon az időközi választáson, apja örökségét kérve. Az anya, akit Yoon Bok-in alakított, azt mondta: 'Ez mind a családunk védelmét szolgálja.' Seo-hee hallotta a megdöbbentő hírt Tae-Siktől: „Az apját meggyilkolták, nem egy balesetben halt meg”, és nem tudott választ adni a hollétére vonatkozóan.

Végül Tae-sik nem talált semmi különösebb nyomot, kivéve azt, hogy az apósa és a veje nem jöttek ki jól az új projekt miatt. – Mellesleg, valami váratlanra jöttem rá, amikor az úton ellenőriztem a CCTV-t azon a helyen, ahol utoljára látták Sang-hoon mobiltelefonjának jelét.

Egy autó üldözte, a sofőr pedig Seo-hee volt. Amikor bebizonyosodott, hogy a Sang-hoont üldöző személy Seo-hee, Tae-Sik elindult a Kim Seung-Cheol emlékműre. Abban az időben Seo-hee emlékbeszéddel állt a pódiumra. Amikor alig kezdett beszélni és olvasni, messziről éles sikoly hallatszott, és az emberek dübörögni kezdtek a tér szökőkútja körül, ahol az emlékművet tartották.

A helyszínre érkező Tae-Sik átnyomult a tömegen, és szemtanúja volt ennek. Egy kéz állt ki egy kis dobozból. Egy merész férfi kezet és egy gyűrűt helyeztek be. De Seo-hee, aki tanácstalan arccal nézte a dobozt a tömeg között, ugyanaz a gyűrű volt a gyűrűsujján.

Nézze meg az OCN új drámáját, a „The Lies Within”-t, Lee Min-ki és Lee Yoo-young főszereplésével minden hétvégén 22:00-kor.