A Marvel Carter ügynökének rajongóit kellemes meglepetésben vagy borzasztó csalódásban lehet részesíteni. Bár még nem erősítették meg, hogy a sorozatot megújítják vagy törölik, a legújabb pletykák szerint az ABC a jövő héten hivatalos közleményt ad ki.

Alapján Kockázati Capital Post , nagy a valószínűsége annak, hogy a „Carter ügynök” megújításra kerül a 2. évaddal. Bár a sorozat nem váltotta be a hálózat elvárásait, a nézettség tekintetében azt mondták, hogy az executive producerek hajlandóak voltak még egy próbát adni.

Mint Kiltandkeeley Korábban azt pletykálták, hogy a 'Carter ügynök' 2. évada lehangoló nézettsége miatt elmarad. A tervezett 13 epizódos sorozatból nyolcra csökkentették a műsort. Bár mind a sorozat premierje, mind a záróepizód ugrásszerűen meghaladta a 4 milliós megtekintést, a műsor még mindig a jóváhagyás alatt van a többi programhoz képest.Az ABC elnöke, Paul Lee azonban optimista maradt a műsor jövőjét illetően. Az is érdekes, hogy Hayley Atwell (Peggy Carter) feltűnik a Bosszúállók: Ultron korában. Ez a hír csak arra ösztönözheti az ABC producereit, hogy újítsák meg a sorozatot egy második évaddal.

Tara Butters, a Carter ügynök ügyvezető producere még nem adott ki nyilatkozatot a műsor esetleges megújításáról vagy törléséről. Butters azonban elárulta, hogy a show-futók már gondolkodtak azon, hogy a sorozatot megújítsák.

hozzászólni Cinemablend , Butters elárulta, hogy alig várja, hogy a jelenlegi 8 epizódos formátum 13 epizódra bővüljön. Azt is elmondta, hogy bár a rajongók látták Peggy Carter öregített változatát az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmben, a sorozat egyhamar nem fog más évtizedek felé haladni. Azt mondta, hogy „Carter ügynök” varázsának része az is, hogy a háború utáni korszakban játszódik.

A pletykák szerint a hálózat bejelenti, ha a 'Carter ügynök' 2. évadát törlik vagy megújítják a tavaszi szünet előtt.