Jó hír a Marvel-rajongóknak, új részletek a Marvel 'Agents of S.H.I.E.L.D.' Grant Ward személyazonosságát és a Bosszúállók két tagjának cameo-szereplését tették közzé.

Alapján Cinemablend A Bosszúálló tagjai, Sólyomszem (Jeremy Renner) és Vasember (Robert Downey Jr.) a pletykák szerint feltűnik majd a sorozatban. Jeremy Renner karakterét erősen csúfolták, hogy feltűnjön az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben. egy ideig más nevezetes karakterekkel, mint például Fekete Özvegy és Sharon Carter.

Rennernél további bizonyítékokat tártak fel Whosay fiók amelyben újra felöltözik Sólyomszem-öltözetében, bár nem világos, hogy csak a Bosszúállók 2. egyes jeleneteit forgatta-e újra, vagy egy „titkos projektet” csinál, amelyről Joss Whedon azt akarja, hogy hallgasson.Cinema Blend hozzáteszi, hogy a sorozat sztárja, Clark Gregg olyan fotókkal ugratta a rajongóit, amelyeket a Facebookon tett közzé, amin Phil Coulson és Hawkeye látható. leszámolás .

Ami a Vasembert illeti. Robert Downey Jr. nyitott az ötletre, hogy Tony Stark feltűnjön az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben. alatt a Kérdések és válaszok a Redditen.

Eközben egy másik pletyka is felröppent a műsoron belül Brett Dalton karakterével, a SHIELD egykori ügynökével, Grant Warddal kapcsolatban.

ComicBook.com. állítólag azt állította, hogy Ward személye egy másik Marvel-figura, akit a sorozat producerei úgy döntöttek, hogy eltitkolják a nézők elől.

A weboldal hozzáteszi, hogy Ward lehet a szupergonosz/zsoldos Taskmaster, aki a képregényekben mutatott képességei lehetővé teszik számára, hogy lemásolja és lemásolja mindenki képességeit és harci stílusát, akit lát vagy néz.

A Marvel Studios eddig hallgatott erről, és nem nyilatkozott ezekkel a pletykákkal kapcsolatban.

A Marvel Studiosnak szólva, Screenrant arról számolt be, hogy a sorozat középső premierjében bemutathatják az 'Avengers: Age of Ultron' új előzetesét.

A Marvel-rajongóknak csak egy kicsit kell még várniuk az új előzetesre, mint 'Agents of S.H.I.E.L.D.' A 2. évad március 3-án 9/8c visszatér az ABC-n.