Az „Új zsaruk” 16. epizódjában a KNPU diákjai teljesítették céljukat, hogy a következő generációs igazlelkű és vad rendőrökké váljanak.

Olvassa tovább, hogy megtudja, mi történt.

Újonc zsaruk, 16. rész: Ki Han Na kettős ügynök lesz, hogy elkapja Jo Han Solt

Go Eun Kang (Chae Soo Bin) és Wi Seung Hyun (Kang Daniel) után kémkedni szándékozott a KNPU campusán, Jo Han Sol (Kim Kwon) nagy összeget ajánlott Ki Han Na-nak a munka elvégzésére.Elmondta a hírt osztálytársainak, és úgy döntött, hogy kettős ügynök lesz, és elkaphatja Han Solt. Ki Han Na anélkül fogadta el az ajánlatot, hogy Han Sol tudta volna, hogy bizalma még mindig a barátaiban van.

Újonc zsaruk továbbra is(Fotó: Disney Plus Korea)

Go Eun Kang megpróbálta becsapni a fiatal vállalkozót, ami arra késztette, hogy bevallja az összes illegális cselekedetét. Mindent, amit mondott, rögzítették, és felhasználható ellene.

Amíg ő és Eun Kang Han Sollal foglalkoznak a rejtekhelyén, Wi Seung Hyun, Kim Tak (Lee Shin Young), Shin Ah Ri (Cheon Young Min), Juyoung (Min Do Hee) és Bumju (Kim Woo Seok) hevesen küzdöttek Han Sol őreivel, hogy elkapják.

Wi Seung Hyun és Jo Han Sol szembeállítása

Végül Wi Seung Hyun egy-egy verekedést folytatott Jo Han Sollal a parkolóban. Kim Tak is megpróbált harcolni Han Sol ellen, de elvesztette az eszméletét.

Szerencsére jött barátja, Seung Hyun, és mindent megtett, hogy a bűnöző a kezében legyen.

A küzdelem közepén Shin Ah Ri felhívta Cha professzort (Kim Sang Ho), és szidták veszélyes tervük miatt.

Azonban a tanítványai iránt érzett bizalommal Mr. Cha felhívta a rendőrséget, és odaküldte őket, ahol a gyerekek voltak, és segített elkapni Jo Han Solt.

OLVASSA EL IS: Lee Shin Youngot dicsérték a „Rookie Cops” című filmben nyújtott teljesítményéért

Chang Min fia, Kang Daniel(Fotó: Disney Plus Korea Instagram)

Amikor Seung Hyun legyőzte Han Solt, az apja odament, átadta neki a bilincset, és Jo Han Sol kezére tette. Bár készen áll szembenézni a Sinyu Clubban való részvételének következményeivel, Wi Gi Yong (Son Chang Min) büszke volt fiára, mivel igazlelkű rendőrtiszt lett a barátai mellett.

A KNPU hallgatói dicséretben részesülnek bátorságukért

Miután Jo Han Solt rács mögé juttatták, Wi Seung Hyun, Go Eun Kang, Kim Tak, Ki Han Na, Shin Ah Ri, Juyoung és Bumju kiválóan teljesített az egyetemen, és kitüntetésben részesült egy nagy ügy megoldásáért. Bár Daeil (Park Sung Joon) még nem volt mellettük, az osztag emlékezett rá, és mindig helyet hagytak neki, ahol csak mentek.

Újonc zsaruk állóképek(Fotó: Disney Plus Korea Instagram)

A csapat beteljesítette álmait, hogy nagy sikert aratott az egyetemen, és továbbra is jó köztisztviselők maradnak a társadalomban, miután végre elhagyják a KNPU-t.

HA HIÁNYOLTÁL: „Új zsaruk” 15. rész: Kang Daniel, Chae Soo Bin, az osztag együtt dolgozik, hogy megbosszulja barátja halálát

Láttad az Újonc zsaruk 16. részét? mi a véleményed róla? Oszd meg velünk kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins .