Jó hír minden kütyü-rajongó számára, mivel a Microsoft Surface Pro 4 új frissítései az árral kapcsolatban, valamint egy újabb Microsoft phablet bevezetése jelent meg.

Alapján International Business Times , a Microsoft Surface Pro 4 2015 júliusában jelenik meg, 1200 és 2000 dolláros árkategóriával. A keresztény posta Korábban arról számoltak be, hogy a Microsoft Surface Pro 4 körülbelül 1000 dollárba kerül majd, miközben több pletyka arra utalt, hogy a Surface Pro 4 nagyobb változata 899 dollár körül, a kisebb változat pedig 599 dollárba kerül.

A kis változatról szólva a Design&Trend állítólag azt állította, hogy a Microsoft a Surface Pro Mini nevű táblagép kisebb verzióját tervezi, amely a pletykák szerint még idén elérhető lesz. A Microsoft eredetileg a Surface Pro 3 társaként akarta piacra dobni a Surface Pro Minit.A Joplin biztosíték beszámol arról, hogy a Surface Pro 4 képernyőméreteinek két változata lesz; 12 hüvelyk és 8 hüvelyk. eDP ClearType HD képernyővel van felszerelve, amely 2160 x 1440 pixeles felbontást biztosít 216 ppi pixelsűrűség mellett. Mérete a következő: 290 x 201 x 9,1 mm, súlya pedig 800 gramm.

A Microsoft Surface Pro 4 processzora Intel Core M Broadwell processzoron fut, 16 GB RAM kapacitással. A felhasználók gyorsabban böngészhetnek az interneten, és a játék grafikája és teljesítménye miatt lenyűgözőbb lesz, A keresztény posta jelentéseket.

A Microsoft Surface Pro 4 rendelkezik a Windows 10 szoftverrel, az LTE támogatja, és jobb billentyűzettel rendelkezik, mint a processzora, mivel a Microsoft olyan gépelési felületen dolgozik, amely kevésbé vékony, ugyanakkor nagyon hordozható – írja a Design&Trend.

Továbbá, Valóság ma arról számolt be, hogy a Microsoftnak lesz egy Surface Pro 3 cserepromója, amelynek ára 100 dollárra csökken, így 699 dollár lesz.

A cserepromó azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy régi Surface Pro modelljeikre váltsanak, mivel a Microsoft állítása szerint ez akár 650 dollárra is emelkedhet, és tartalmazza a 64 GB-os Intel Core i3 kiadást is.