Kim So Eun játssza a jószívű Nam Da Jungot a 'The Liar Game' című drámában. Nam Da Jung a dráma valóságshow-játékának résztvevője. Azért választotta, mert hajlamos megbízni az emberekben, és ez egy olyan játék, ahol hazudni és csalni kell a győzelemhez. Miközben Kim So Eun játssza Nam Da Jungot, nehéz elhinni, hogy valaha is elég gonosz lesz ahhoz, hogy a játék végéig kitartson. De ez azért lehet, mert a múltban nagyon szép karaktereket alakított.

Mit kell még tudni erről az ígéretes fiatal színésznőről?

1. Gu Hye Sun hűséges barátja, Chu Gae Ul szerepe a „Boys Over Flowers”-ben romantikusan párosította Kim Bum zseniális fazekasával. Ez sok szállítót inspirált arra, hogy reméljék, kapcsolatuk a képernyőn a valós randevúzásra is kiterjed. Nem. Az év elején a Newsennek adott interjújában azt mondta, hogy szeretne egy barátot, de nincs ideje randevúzni.„Csak az otthonomból megyek a forgatási helyszínre” – mondta. Iskola koromban találkoztam a barátaimmal, de most nem tudom megtenni. Szomorú, hogy nem tudok kényelmesen sétálni. Érdekel a randevú, de egyszerűen nincs rá lehetőségem.

2. Van egy virtuális férje, mivel jelenleg a We Got Married című műsorban szerepel Song Jae Rim színésszel. Azt mondta, hogy szereti ugratni és kényelmetlenül érezni mind a viccekkel, mind a bőrözéssel. Azért ugratja, mert imádnivalónak találja a reakcióit.

3. Szereti a sportot. Az etodaynak adott interjújában elmondta, hogy általános iskolában tanult meg síelni, és nem szeret kihagyni egy telet.

„Az a típus vagyok, aki kedveli az olyan heves sportokat, mint a síelés, a vívás és a lovaglás” – mondta Kim So Eun. 'Már gyerekként nagyon szerettem sportolni.'

4. Kim So Eun a 2014-es 'Gyászsír' című filmben látható Kang Ha Neul társszereplővel. Ebben a filmben In Soo-t alakítja, egy lányt, aki képes látni a szellemeket. A 'Vertigo' című filmben is szerepet kapott. A film egy család történetét meséli el, amelyben az anya demenciában szenved.

5. Kim So Eun megkapta a legjobb új színésznő díját a pezsgő Sook Hwi hercegnő szerepéért a 'The Horse Doctor'-ban, Jo Seung Woo-val. Kim elmondása szerint a való életben jobban szégyell, mint a hercegnő, és hajlamos ragaszkodni olyan helyekhez és emberekhez, akikkel jól érzi magát.