On Ju Wan szerepet játszik a hamarosan megjelenő 'Human Addiction' című filmben, más néven 'megszállottan', és annak a nőnek a férjét alakítja, akibe Song Seung Hoon beleszeret. Ő egyben a fiatalabb tisztje is.
A 30 éves színész utolsó drámai szerepe Goguryeo Bojang szerepe volt a 2013-as „The Blade and the Petal” című drámában.
Tehetséges színész, de minden próbálkozás, hogy többet megtudjon róla, a jobban ismert Joo Wonról szóló cikkekhez vezethet.
Hogy többet tudjon meg erről a színészről, álljon itt néhány véletlenszerű tény:
1. Ismeretes, hogy sokat randizik, és amikor megkérdezik, viccelődik rajta. Amikor nemrég interjút készített vele a „Radio Star” című műsorban, Kim Dae Woo, a „Human Addiction” rendezője úgy jellemezte a színészt, mint valami női férfit.
„Amikor megtudtam, hogy sokat mozgott, megkérdeztem, hogy van” – mondta Kim. – Azt mondta, randizott, randevúzott, és végül Szöulba kellett jönnie, hogy új nőkkel ismerkedjen meg.
Találkozott velük?
On Ju Wan szerint nem volt könnyű. „Annyi férfi van” – viccelődött. Még versenyezni sem tudok.
2. Azt pletykálták róla, hogy a Penge és a szirom társszereplőjével, Kim Ok Binnel jár, de tagadta, hogy a kapcsolat több lenne barátságnál. Ju Wan, aki négy évvel idősebb Kim Ok Binnél, azt mondja, hogy inkább egy nagy testvér a számára. Ügynöksége, a Well Entertainment azt mondta, hogy Kim Ok Bin őszinte, ha randizik valakivel. – A kapcsolatról szóló pletykák azonban ezúttal nem igazak.
3. Remek mozdulatai vannak, mert korábban tánctanár volt. És jó tanár volt. Az egyik tanítványa a TVXQ-s Yunho volt.
„Csak bizonyos részekhez vannak táncoktatók” – magyarázta a Radio Starban. „Volt idő, amikor az SM táncoktatója voltam.
4. Ugyanannak a történetnek egy dráma- és egy filmváltozatában szerepelt. Ő alakította Jung Hoont a „Natural Burials”-ban, amely egy 2012-es tévéfilm és egy 2012-es dráma is volt. A modell és a színész a My Mighty Princess, az Agressives és a The Taste of Money című filmekben is feltűnt. Megnyerte a legjobb új színész díjat a Pán Péter-formula című filmben nyújtott alakításáért. A Blue Dragon Awards díjátadón az év újonc színészének járó díjra jelölték, a Durbani Nemzetközi Filmfesztiválon pedig az év színészének választották.
5. Ju Wan a Szöuli Művészeti Intézetbe járt, ahol műsorszórási szakon végzett. Nem mondja el, miért döntött úgy, hogy inkább színész lesz, de ezt a döntést soha nem bánta meg.