Jo Eun Ji színésznő No Min Woo szerkesztő nővérét alakítja a 'The Greatest Marriage' című filmben. A karaktere egy szerkesztő, aki hajlandó szörnyűségeket írni exéről, akit Bae Soo Bin alakít, még akkor is, ha tudja, hogy rágalmazásért beperelik. Csak tovább akar rontani az amúgy is ingatag hírnevén. Bosszút áll, amiért szerette és elhagyta. És egyik ár sem túl magas.

A dráma nézése közben a nézők azon tűnődhetnek, hol láthatták korábban Jo Eun Ji-t. Több mint egy tucat filmben kapott mellékszerepet, de Son Ye Jin támogató barátját is alakította a „Személyes ízlés” című vígjátékban. Ő volt az a barát, aki rávette Son Ye Jint, hogy engedje, hogy Lee Min Ho beköltözzön a házába, mert biztos volt benne, hogy meleg. A karaktere több, mint néhány rossz hívást adott abban a drámában, de végül mindegyik jól sikerült.

Íme néhány további dolog, amit nem tudhat erről az esetenként vicces és gyakran meglehetősen komoly színésznőről.1. Nem komédiásnak indult. Első szerepe a „Tears” című filmben volt. Ebben a szökött tinikről szóló filmben szőke fonatokat viselt, és egy gengszterek által vezetett hostess bárban dolgozott.

2. Férjhez ment a menedzseréhez. Jo Eun Ji 2014 májusában feleségül vette Park Jung-mint, a Prain tehetséggondozó ügynökség vezérigazgatóját. 2006-ban találkoztak, amikor Jo menedzsere lett, de csak 2009-ben kezdtek el randevúzni. Oh Jung Se színészek, jelenleg a Nine Plus főszereplője. Fiúk, és Ryu Hyun Kung, akit utoljára az 'Empress Ki'-ben láthattunk, áll az eseményen. Az esküvői meghívók egy fényképet tartalmaztak a menyasszonyról, aki esküvői ruhát és arany tornacipőt visel. Az esküvőt szórakoztató és könnyed eseménynek nevezték.

3. Felvett egy dalt Gong Hyo Jin színésznővel. A két színésznő az „A bizarr szerelmi háromszög” című film filmzenéjéhez a „Bed's End”-et énekelte. Ő és Gong Hyo Jin jó barátok.

4. Nem fél az akciószerepektől. Volt néhány akciójelenete, amikor Soo Ji fiatalabb nyomozót alakította a 2014-es „Target” című filmben, amely a „Point Blank” című film koreai adaptációja volt.

5. 2013-ban elnyerte a Baeksang Arts legjobb női mellékszereplőjének járó díjat a „The Concubine” című filmben nyújtott alakításáért. Ebben a filmben Geum Okot alakította, egy nő szolgálólányát, aki akarata ellenére lesz királyi ágyas.