Kim Yu Jin, más néven Uee az After School lánycsapat tagja, és olyan színésznő, aki olyan k-drámákban szerepelt, mint a 'You're Beautiful' Jang Geun Sukkal és a 'Golden Rainbow' Jung Il Woo-val.

Új drámájában, a 'Fool's Love'-ban, amely 'Ho Gu's Love' néven is ismert, Do Do Hee úszót alakítja. Fagyosan gyönyörű, mint az a lány, akit mindenki szeretett a középiskolában. De most van egy titka. Do Hee terhes. És ez meglepetés lesz a férfinak, aki szereti őt, akit Choi Woo Sik alakít.

Íme néhány további dolog, amit érdemes tudni a sokoldalú Uee-ről.1. Jól tud rossz lányt játszani, pedig elég kedves. A 'You're Beautiful'-ban Jang Geun Suk színlelt barátnőjeként kapott szerepet, miután megjelent a Mighty Mouth 'Love Class' című klipjében Hyunával. Nehéz belátni, hogy a zenei videóban szereplő aranyos, édes karaktere hogyan vezetett a k-dráma egyik leghátsóbb második főszereplőjévé. De ennek ellenére betöltötte ezt a szerepet.

2. A családja elég sportos. Az apja egy baseball-sztár. A dél-koreai 'Heroes' baseballcsapat harmadik alapedzője. Úszóként edzett, és olyan jól teljesített, hogy részt vett a Koreai Nemzeti Sportfesztiválon. Megmutathatja úszástudását a 'Fool's Love' című filmben.

3. Keményen dolgozó. A színészet és az éneklés között ritkán tart szünetet.

„Azt hiszem, soha nem tartottam megfelelő szünetet” – mondta a Daily Sports koreai sajtóorgánumnak adott 2014-es interjúban. – Szerencsére a fellépési és éneklési programjaim soha nem fedték egymást. Ha megtették volna, szerintem nagyon nehéz lett volna. Lenyűgöző manapság olyan bálványokat látni, akik egyszerre csinálnak albumpromóciót és színészetet is.

4. Azt pletykálták róla, hogy Joo Wonnal jár, amikor vele együtt szerepelt az Okagyo Brothersben. Sok hihető csókjelenetük volt a drámában, de azt mondja, kicsit kínos volt filmezni.

„Olyan sokan kérdezték, hogy Joo Won és én tényleg randevúztunk-e” – mondta egy 2012-es Star-interjúban. „Annyi csókjelenetünk volt, hogy a csoportunk egyik tagja féltékenyen megkérdezte, hány csókjelenetünk volt „valójában”. Valójában, amikor romantikus jeleneteket forgattunk, annyira zavarba jöttünk, hogy a lehető leggyorsabban el akartunk menekülni. Végül úgy döntöttünk, hogy ezt a zavarba ejtő érzést felhasználjuk a jelenetek eljátszására, de valahogy amikor a közönség nézte a jelenetet, aranyosnak találták, és imádták.

Egyszer azt is pletykálták róla, hogy Kim Hyun Joong énekes-színésszel jár, de mindketten tagadták.

5. Több színésznőre is felnéz. A színésznők, akiket csodál, és szeretne hasonlítani, többek között Jun Ji Hyun, Gong Hyo Jin és Kim Go Eun. Irigyli a munkájukat, és reméli, hogy fejlesztheti színészi képességeit, hogy egy nap húsosabb szerepeket kaphasson.