Megjelent a „Cheese In The Trap” című webfilm-alapú dráma első epizódja, és felmerülhet benned, hogy megéri-e a hype-ot. Mivel nem olvastuk az eredeti webfilmet, nem tudjuk kommentálni, hogy mennyire igaz a forráshoz, de itt van öt ok, amiért érdemes megnézni.

  1. Park Hae Jin: A színész Yoo Jungot játssza, egy diákot, akit népszerűnek, de valahogy mégis titokzatosnak írnak le. Látszólag jóképű, szimpatikus és gazdag, ami nagyon népszerűvé teszi. De többről van szó, és úgy tűnik, csak egy ember gyanítja ezt. Park remekül megőrzi a pókerarcát, így ritkán gyanítja meg karakterének valódi szándékait. Az első epizód végére a nézők gyaníthatják, hogy érdeklődik a Kim Go Eun által alakított Hong Seol iránt, de ez nem világos számára. Biztos benne, hogy a férfinak van egy privát kínzási terve, amelyet csak neki terveztek.

  2. Kim Go Eun: A színésznő egy nagyon szimpatikus, rokonszenves főiskolai hallgatót alakít, Hong Seolt. Könnyű azonosulni azzal, hogy az iskolában maradásért küzd, és jól teljesít annak ellenére, hogy dolgoznia kell. Ő az a fajta ember, aki hűséges barátokra tesz szert, tehát tudja, hogy ott volt értük. Ez Kim Go Eun első drámája, így lenyűgöző az a képessége, hogy szimpatikus drámafigurát hoz létre.  3. A barátok: Nam Joo Hyuk és Park Min Ji a hűséges barátokat alakítják, akik mindentől függetlenül Hong Seol mellett állnak. Nam Joo Hyuk karaktere azt kockáztatja, hogy bajba kerül, hogy megmentse őt. Park Min Ji kész megosztani saját nehezen megkeresett pénzét, hogy együtt járhassanak iskolába. Nem számít, milyen nehéz dolga van Hong Seolnak, a barátai támogatják őt.

  4. A részcselekmény: Az első epizód végére a nézők két új karakterrel találkoznak, akiknek közük lehet Yoo Jung titkaihoz. Lee Sung Kyung egy elkényeztetett gazdag lányt, Seo Kang Joon pedig a vándor testvérét alakítja. Arra számíthatunk, hogy ezek a karakterek bonyolítják majd Yoo Jung és Hong Seol dolgát.

  5. A főiskolai élet bemutatása: A dráma bemutatja az egyetemi élet jó és rossz oldalait. A rossz oldalon vannak klikkek, sznobizmus, magány és pénzügyi harcok, de a jó oldalon erős a bajtársiasság érzése, és van esély arra, hogy ha keményen dolgozol, javíthatsz az életeden.

Láttad az első részt? Mit gondoltál? Ha elolvasta a webtoont, ossza meg velünk, hogyan állja meg a helyét.