A 2001-es siker koreai film, a 'My Sassy Girl' folytatást kap. A My New Sassy Girl főszereplője Victoria f(x) énekesnő és a film eredeti férfi főszereplője, Cha Tae Hyun lesz. A film a maga korában nagy siker volt, de debütálása óta eltelt 13 év.

Mit gondolsz, miért olyan nagy az érdeklődés az újravágás iránt? Íme öt ok, ami miatt úgy gondoljuk, hogy a filmnek már volt folytatása, és miért várjuk a 2. fordulót.

1. Idén népszerűek a folytatások. A „My Sassy Girl” volt a második legtöbbet eladott koreai film 2001-ben, a „Friend” mögött, és idén folytatást kapott. Így tett Tazza is.2. Állítólag igaz történeten alapul. A film egy férfi történetét mesélte el, aki egy részeg lánnyal találkozik a vonaton, és ez Kim Ho Sik néhány blogbejegyzésén alapult, amelyeket később regényté alakítottak át. A történetben mindenki a vonaton azt feltételezi, hogy a férfi a lány barátja, és megszólítja, hogy vigyázzon rá. Ez a kapcsolatuk kezdete, amely sorsszerűvé válik. A közönség tudni fogja, hová vezette őket a sors.

3. Jun Ji Hyun kitörő szerepe volt, utoljára a „Te, aki a sztárokból jöttél” című filmben volt látható. A kritikusok vitathatatlan sztárnak nevezték, tökéletes a szerepre, és el sem tudták képzelni nélküle a filmet. Érdekes lesz látni, mi lesz a történettel nélküle.

A folytatásban Victoria Cha feleségét fogja alakítani. Kínából jön, és csúfolják a törött koreai miatt. A film producerei a Variety-nek elmondták, hogy a történet a házasságuk korai napjaira összpontosít.

4. Az eredeti „Sassy Girl” olyan nagy sikert aratott Ázsiában, hogy összehasonlították a „Titanic”-kal. Szórakoztató lesz látni, hogy ez a folytatás melyik filmmel versenyez.

5. A film népszerűsége még egy amerikai remake-et is inspirált Jesse Bradforddal és Elisha Cuthberttel, majd egy japán remake-et Tsuyoshi Kusanagival és Rena Tanakával. Talán a második „Sassy Girl” is ezt fogja tenni.

A folytatás a koreai Shincine produkciós cég és a kínai Beijing Sky Wheel Media koprodukciója lesz.

„Eddig csak a koreai moziban dolgoztunk együtt a kínaiakkal, de ez az első koprodukció a két ország között a szó valódi értelmében” – mondta a Shincine producere, Kim Hyung Oak a Varietynek.

A folytatást Jo Geun Sik rendezi, aki a „Conduct Zero”-t és a „Once in a Summer”-t rendezte. A gyártás szeptember 29-én kezdődik. A Shincine 2015 májusában egyidejűleg Koreában és Kínában is megjelenik.