Az 'IRIS 2' Lee Beom Soo hivatalosan is elkezd dolgozni Mr. Black-kel.

Az „IRIS 2” című KBS-dráma 14. epizódjában Yoo Joong Won (Lee Beom Soo) megkapja legelső megbízását Mr. Blacktől. Yoo Joong Won ezután megtudja a katolikus templom helyét, ahol Ji Soo Yeon (Lee Da Hae) bátyja papként tartózkodik.

Miközben az NSS foglyait, Rayt (David McInnis) és Lee Su Jint (Yoon Joo Hee) átadja az IRIS-nek, Rayt meggyilkolja Jung Yoo Gun (Jang Hyuk), amikor megpróbál elszökni. Mr. Black megparancsolja, hogy Yoo Joong Won nevezze ki az IRIS csapatvezetőjének.Ha Yoo Joong Won megtudja Baek Santól (Kim Young Chul) az atomfegyverek helyét, akkor végre visszatérhet Észak-Koreába Kwon Young Choonnal (Ahn Seung Hoon), ahogy akar.

Yoo Joong Won vágya, hogy bosszút álljon Jung Yoo Gunon, egyre erősebbé válik, ahogy az IRIS-nek dolgozik. A Yoo Joong Won és Jung Yoo Gun közötti személyes háború az előrejelzések szerint az elkövetkező epizódokban fokozódik.

Eközben ebben az epizódban Baek San is bemutatta Choi Minnek (Oh Yeon Su) az atomfegyverek titkos helyét. Azonban csak 4 fegyver van a helyszínen. Baek San elmondja Choi Minnek, hogy azt tervezi, hogy az ötödiket csaliként használja az IRIS lerombolására.