A Koreában dolgozó amerikai színész (40), David McInnis jelenleg egy harmincas éveiben járó koreai-amerikai nővel van kapcsolatban.

David McInnis, aki Ray szerepét alakítja a KBS „IRIS 2” című drámájában, elárulta, hogy jelenleg egy koreai-amerikai nővel van kapcsolatban, és azt tervezi, hogy egyszer megházasodik.

Március 8-án egy képviselő felfedte, hogy David McInnis színész jelenleg egy harmincas éveiben járó koreai-amerikai nővel van kapcsolatban. Több mint egy éve ismerkedtek meg az Egyesült Államokban, ahol még mindig ott van. A képviselő hozzátette, hogy úgy néz ki, mint egy modell, és azt tervezik, hogy összeházasodnak.David McInnis szórakoztatóipari cégének képviselője szerint „Vannak dolgok, amelyekre mostanában vigyáznak, de nagyon jól járnak, mint bármely más szerelmespár.

Ezenkívül az „IRIS 2” egyik forrása elárulta: „David McInnis mindig nagyon menő, így nagyon jól kijön a szereplőkkel és a stábbal. Néha úgy mutatja meg a barátnőjét, hogy felmutatja a telefonján lévő képeket, így mindannyian tudjuk, milyen fontos az életében.

Amióta David McInnis átvette Ray szerepét az IRIS 2-ben, kapcsolatukat telefonos beszélgetéssel és szöveges üzenetváltással tartják fenn. Barátnője gyakran látogat Koreába, hogy támogatását fejezze ki karrierje iránt.

David McInnis alakítja a Ray nevű karaktert az „IRIS 2” című KBS-drámában, aki közvetlen megbízást kap Mr. Blacktől az IRIS-től. David McInnis a Lee Jae Han által rendezett „Cut Runs Deep” című filmben debütált, és feltűnt az „Air City”, „IRIS 1” drámákban, valamint az „Into the Fire” és „Epitaph” című filmekben.