Lee Seung Gi színész a közelmúltban ünnepelte tizedik híresség évét, és arról beszél, hogy a következő tíz évét a szórakoztatóiparban tervezi tölteni.

A Star News hírportálnak adott interjújában az elmúlt tíz évről beszél, amelyet énekesként, színészként, műsorvezetőként és varieté sztárként töltött.

Azt mondta: „Csak tíz év telt el? Újonc koromban azt hittem, hogy a hat-hét éves tapasztalattal rendelkező idősek hatalmas sztárok, de most, amikor elértem a tizedik életévemet, még mindig nincs meg bennem az a magabiztosság és érettség, mint azt hittem Most.'A közelmúltban befejeződött „You're All Surrounded” című drámájáról azt mondta: „Mindent megtettem, hogy ne akadályozzam idősebb Cha Seung Wonomat. Az én karakterem, Dae Gu mély érzelmekkel bír, és hogy teljes mértékben kibontakoztathassam a benne rejlő lehetőségeket, tanulmányoztam és megtanultam a forgatókönyvet, hogy tudjam, lehetne-e javítani rajta.

Tizedik évében új területre lép: a filmekbe. Lee Seung Gi a következő filmben, a 'Today's Love' főszereplője a 'Shining Inheritance' társszereplője, Moon Chae Won, akivel tíz év után újra találkozott.

Filmsztárként azt mondta: 'Az évek során rengeteg ajánlatot kaptam, de még akkor is, ha voltak olyan projektjeim, amelyeket szerettem volna megvalósítani, mindig voltak érdekellentétek és ütemterv.'

Hozzátette: 'Nehezen tudtam megbirkózni a film és a dráma forgatása közötti különbséggel, de megtanultam, hogyan legyek részletesebb az élményből.'

A „Today's Love” premierje 2015 első felében várható.