Nemcsak az Ó, My Venusban So Ji Sub egy formás fizikai edzőt, Shin Min Ah pedig a formán kívüli szerelmét alakítja, hanem a színészgárda többi tagja is szépen formálódik.

Az 'Oh My Venus' című filmben So Ji Sub a hírességek edzőjét, Kim Young Ho-t játssza. Shin Min A játssza a züllött, nyűgös ügyvédet, Kang Joo Eunt. Valamikor karcsú jó megjelenéséről volt ismert, de középiskola óta sokat hízott. Önbizalmát elvesztve és egészségügyi problémákkal szembesült, felbérelte Kimet, hogy segítsen megváltoztatni az életét.

A drámában Yoo In Young is szerepel a nőként, akinek fizikai átalakulása és új önbizalma inspirálja Shin Min Ah karakterét, hogy elkezdjen edzeni. A rendkívül szimpatikus színészek, Henry Lau és Jo Eun Ji pedig aláírták a dráma szerepeit. Henry Lau a Super Junior M-ből So Ji Sub szimpatikus amerikai barátját fogja alakítani. Henry a közelmúltban szerepelt a „Persevere Goo Hae Ra” című drámában, míg Jo Eun Ji több drámai tapasztalattal rendelkezik. Komikus bájt mutatott be olyan drámákban, mint a „Personal Taste” és a „Falling for Inocence”. Jo Eun Ji fogja alakítani Shin Min Ah barátját és bizalmasát.Sung Hoon, aki a közelmúltban a „Noble My Love” című drámában volt kitörő szerep, a legutóbbi tag a szereplőgárdában. Sung egy másik népszerű személyi edzőt alakít majd, So Ji Sub riválisát a munka és a szerelem terén. Sung mindent tud a formában tartásról. A 32 éves színész profi úszó volt, amíg egy sérülés megnehezítette a versenyzést. A színészet felé fordult, 2011-ben debütált a „New Tales of the Gisaeng” c. A Faith: The Great Doctor című filmben is szerepet kapott Lee Min Ho-val.

Valami közös lesz benne So Ji Sub-al, aki profi úszó karrierre készült, mielőtt modellkedni kezdett.

Jung Gyu Woon, aki a „Wonderful Mama”, a „God's Gift – 14 Days” és a „Birth of a Beauty” című filmekben szerepelt, az „Oh My Venus” című filmben egy még nem titkolt szerepre szerződött.