A 'Fix You' (Soul Mechanic), a KBS2 TV szerdától csütörtökig tartó orvosi drámája nemrég osztott meg új állóképeketfiatal olyan min!

A 31 éves színésznő először a 2010-es 'Bad Guy' című televíziós drámában tűnt fel. Az elismerés nyomán következő szerepe lett a népszerű „Playful Kiss” című sorozatban, Kim Hyun Joong színésszel, amely az Itazura Na Kiss mangából készült.Szerepelt más népszerű filmekben és televíziós drámákban is. 2012-ben többek között a Standby és a Can We Get Married, a D-Day és a My Father is Strange című filmekben is szerepelt.

A „Fix You” pszichiáterek történeteit meséli el. Shin Ha Kyun Lee Shi Joonként fog fellépni, egy pszichiáterként, aki mindent megtesz, és a képességeit meghaladóan képes kezelni pácienseit. Másrészt Jung So Min lesz a páciense, Han Woo Joo, a musicalszínésznőként feltörekvő csillag. Ő egy nő, aki őszinte és feddhetetlen.

Az új állóképek Han Woo Joo személyiségét mutatják meg, mint egy nő, aki két ellentétes személyiséggel rendelkezik: tűz és víz. Egy pillanatban olyan hideg, mint a jég, aztán hirtelen égő tűzvé változik.

A képen Han Woo Joo látható, aki egyedül iszik, nyugodtnak látszik, de a szemei ​​mintha lézerrel lövöldöznének, intenzitással átszúrva. Az ellazult tekintet hirtelen megváltozik, mintha felrobbanna, amikor kiabál valakivel a telefonban. A higgadtság hirtelen haraggá változik, megmutatja lelki állapotát, ami jó ok lenne arra, hogy orvoshoz forduljon.

Az orvosi dráma azt is szeretné üzenni, hogy a pszichiáterek inkább a gyógyításban hisznek, mint a gyógyításban. Hiszen manapság sokan anélkül szenvednek mentális betegségben, hogy tudnának, és az ebben szenvedők kérjenek segítséget, és ne habozzanak orvosi tanácsot kérni.

Jung So Min olyan karaktert alakít majd, akit még soha senki nem látott. A produkciós stáb láthatta, milyen nagyszerűen elkötelezi magát ebben a teljesen új szerepben, mint Han Woo Joo. A kiszámíthatatlan karakter nagy kihívást jelent majd, és a nézőknek ezt előre kell látniuk.

A K-drámát a KBS2 saját rendezője, Yoo Hyun-Ki rendezi, aki a „Matrimonial Chaos” (2018), a „Unkind Ladies” (2015), a „Seo-Young, My Daughter” (2012-2013) című filmeket is irányította. „Agy” (2011) és „Master of Study” (2010). Ez a második orvosi dráma, amit rendezett az „Agy” után.

A sorozatban szerepel még Tae In-Ho, Park Ye-Jin, Joo Min-Kyung, Jo Kyung-Sook, Park Soo-Young, Jung Hae-Kyun, Choi Jung-Woo és mások.

A „Welcome”-t a „Fix You” veszi át, amelynek premierje május 6-án, 10 órakor lesz. KST.